NRK Meny
Normal

Hødd mangler flomlys – publikum må ta seg fri for å se tidlig kamp

Semifinalen mellom Hødd og Brann må trolig starte i 15.30-tida midt i uka. Grunnen er at Hødd mangler flomlys i høstmørket.

Video Høydepunkter: Hødd - Kongsvinger

På Høddvoll er det ikke flomlys og dermed må semifinalen i slutten av september gå før folk er ferdige på jobb.

Foto: Nyhetsspiller

Trekning semifinale

Hødd møter Brann i semifinalen.

Foto: NRK

Det er ennå ikke avgjort hvilken dato Hødd skal ta imot Brann til semifinale på Høddvoll. Men det blir på en hverdag i siste uka av september. Da begynner det å bli mørkt og dermed må kampen starte kanskje så tidlig som 15.30.

– Når det er cupkamp må man ta høyde for både ekstraomganger og straffespark og siden vi mangler lys, betyr det en tidlig kampstart, sier daglig leder i Hødd, Andre Nevstad.

Må ta seg fri

André Nevstad

André Nevstad frykter ikke at det blir færre publikummere fordi kampen må gå så tidlig.

Foto: Arne Flatin / NRK

Han innrømmer at det kan by på utfordringer for publikum, som må ta seg tidlig fri fra jobb for å få med seg kampen. Men han frykter ikke at folk lar være å komme av den grunn.

– Jeg tror kampen har så stor interesse at folk vil komme uansett, sier Nevstad. Han kunne gjerne ha tenkt seg at kampen ble lagt til helg, men forstår av Norges Fotballforbund at kampen skal gå på en ukedag.

NRK vil flytte kampen

Også NRK har interesse av at kampen blir lagt til helg. De har vært i kontakt med fotballforbundet for å få flyttet kampen, men har fått nei.

– Vi gleder oss til fotballfesten uansett hvilken dag det blir på, sier Nevstad. Han gleder seg også til at Hødd får ny stadion våren 2014, med flomlys.

LES OGSÅ: