Hjemmespøkelset herjer

KBK står uten hjemmeseier de siste seks hjemmekampene. Også etter møtet med tabelljumbo Nest Sotra søndag kveld.

KBKs Pål Erik Ulvestad

Midtbanespiller Pål Erik Ulvestad i duell.

Trener Christian Michelsen hadde satt kaptein og forsvarspiller Espen Næss Lund på topp i dagens kamp, i et forsøk på å pynte på den dårlige hjemmestatistikken. Uten at det hjalp nevneverdig.

Kampen startet godt for KBK, med godt trykk og 1-0 etter på en flott heading av Aliou Coly etter 23 spilte minutter. Nest Sotra svarte etter 41 minutter da Steffen Lie Skålevik utlignet 1-1.

Christian Michelsen

Trener Christian Michelsen

Vi forventet at dette skulle bli en tøff kamp. Det blir som oftest det i Obos-ligaen, sier trener Christian Michelsen.

Kampreferat KBK - Nest Sotra

Da KBKs Sverre Økland ble utvist på tampen av 1. omgang snudde kampen og Nest Sotra hadde det største trykket.

Hjemmespøkelset

På Kristiansund stadion snakker man om hjemmespøkelset til KBK. Det er sju hjemmekamper siden siste seier. Det var mot Strømmen i april, da KBK vant 2-1.

Vi jobber hver dag for å bli bedre og skal knekke den vanskelige koden der. Vi skal jobbe videre for å bygge opp selvtilliten på hjemmebane, sier Michelsen.