Historisk avtale for Hødd

– Hødd og Sparebanken Møre har inngått den største og viktigste generalsponsoravtalen i klubbens historie.

Hødd

Hovedtrener Sindre Eid, Nina Holm Sundgot, Kjell Brudevoll i Sparebanken Møre og daglig leder André Nevstad i Hødd.

Foto: Torger Havåg / NRK

Det sa daglig leder André Nevstad på en pressekonferanse med Hødd IL mandag kl. 12.00.

Sparebanken Møre har vært klubbens generalsponsor siden 2003, og mandag ettermiddag ble avtalen – som opprinnelig går ut i år – forlenget til 2017.

– Vi kom tidlig i gang med å reforhandle avtalen, og vi setter veldig pris på at vi har kommet i havn med den største og viktigste generalsponsoravtalen i klubbens historie, sier Nevstad.

Ny hverdag

Til tross for avtalens angivelige storhet, ønsker den daglige lederen ikke å avsløre noen detaljer rundt denne.

Hødd

Daglig leder André Nevstad og hovedtrener Sindre Eid i Hødd, med Nina Holm Sundgot og Kjell Brudevoll i Sparebanken Møre under mandagens pressekonferanse.

Foto: Torger Havåg / NRK

– Det vi kan si er at den skaper en forutsigbarhet som vi er veldig takknemlige for. Det blir viktig i den kommende tiden, der vi skal flytte inn på nytt stadion.

Det nye stadionet skal være klar til sesongstart, og vil ha en tilskuerkapasitet på rundt 4.100 plasser. Stadionet vil bestå av to tribuner med sitteplasser på hver side av gressmatta, og en ståtribune ved den ene kortsiden, mot Hareid.

Døper om tribune

I kjølvannet av den nye sponsoravtalen kommer klubben også til å døpe en av de to tribunene til «Sparebanken Møre-tribunen».

– En del av det å være generalsponsor er at man skal vise godt igjen på stadion, sier Nevstad.

Banksjef Kjell Brudevoll var også til stede på pressekonferansen, og sier avtalen med fotballklubben er et viktig ledd i å bidra til at samfunnet i Ulstein skal være et godt sted å bo.

– Det oppnår vi blant annet med et godt tilbud for barn og unge gjennom fotballen i Hødd. Vi må trekke frem det gode arbeidet Hødd gjør med fotballfritidsordningen som blir benyttet av mange. Nå som det nye stadionanlegget er ferdig blir tilbudet i Hødd enda bedre, sier Brudevoll.