NRK Meny
Normal

Følg direktesendingen etter Molde-seieren direkte her!

Klokka 16 starter direktesendinga fra Aker stadion, etter at Molde knuste AaFK lørdag ettermiddag. Nettsendinga ser du her!

Molde møter AaFK

Her kan du se sendinga.

Lørdag ettermiddag setter NRK, sammen med Romsdals Budstikke og Sunnmørsposten, fokus på Molde og Aalesund med direktesending fra Aker stadion.

Våre to eliteserielag møtes til kamp i Molde klokka 14. Dette blir den siste virkelige store testen for å se hvor man står en uke før alvoret tar til.

Spent på hva som skjer med Molde

Allan Eikrem

Programleiar Allan Eikrem skal leie tv-sendinga på nett klokka 16 laurdag.

Foto: Arne Flatin / NRK

Rett etter kampslutt klokka 16, samler programleder Allan Eikrem aktører fra begge klubbene, og journalister fra Sunnmørsposten og Romsdals Budstikke, til en sending hvor fokuset blir på sesongen 2016.

– Det mest spennende er kanskje hvorvidt Molde klarer å slå tilbake etter en skuffende seriesesong i fjor, og bli med og kjempe om gullet igjen, sier Eikrem.

Tipper AaFK holder på 10.plassen

AaFK endte i fjor på 10. plass, og med store utskiftninger i stallen, er mange spente på hvordan det går i årets sesong.

– Spørsmålene rundt AaFK er mange og store, mitt stalltips er at laget ender omtrent på samme sted som i fjor, sier Eikrem.

Tv-sending fra klokka 16

Hva tenker Ole Gunnar Solskjær om Molde sine gullmuligheter, hva tror Trond Fredriksen hans lag er kapable til i år, og ikke minst, hva tenker mediehusene om sine klubbers muligheter i årets eliteserie?

Svaret på dette, og mye mer, får du altså på våre nettsider fra klokka 16 lørdag.

AaFK-Molde

Lørdag møtes AaFK og Molde til treningskamp før seriestarten om en uke.

Foto: Remi Sagen / NRK