NRK Meny
Normal

Her er den nye Hødd-treneren

På dagens pressekonferanse ble det klart at Hødd sin tidligere assistenttreneren Sindre Eid rykker opp som hovedtrener.

Sindre Eid

– Hødd er en fantastisk klubb, og jeg er ufattelig stolt over dette. Jeg føler tiden er moden, sier ny hovedtrener Sindre Eid.

Foto: Øyvind Berge Sæbjørnsen / NRK

Etter cupgull i 2012 og 3. plass i 1. divisjon sist sesong, takket hovedtrener Lars Arne Nilsen for seg etter fire år i føresetet.

På tirsdagens pressekonferanse kl. 17.00 ble det klart at Sindre Eid tar over treneransvaret. Ronny Osnes blir med som keepertrener, mens Manuel Torres blir fysisk trener.

– Det har vært en krevende kabal, men nå har vi fått inn en trener som virkelig er motivert for å ta over jobben som hovedtrener, sa styreleder Bård Dalen i Hødd Fotball.

Sindre Eid hødd

På pressekonferansen ble det klart at Sindre Eid tar over jobben som hovedtrener. F.v. daglig leder André Nevstad, styreleder Bård Dalen og Sindre Eid.

Foto: Arne Flatin / NRK

– Føler tiden er moden

Selv viste den nybakte hovedtreneren at han er veldig sulten på å ta over jobben etter Lars Arne Nilsen.

– Mitt utgangspunkt var egentlig å fortsette ett år til under Lars, men etter at jeg fikk spørsmålet om å ta over trenerjobben har jeg funnet ut at jeg har fryktelig lyst på denne jobben, sier Eid.

Han understreker at han har lært mye etter alle årene som assistenttrener, og sier han er veldig optimistisk med tanke på å ta over en spillergruppe han omtaler som «svært sulten».

– Hødd er en fantastisk klubb, og jeg er ufattelig stolt over dette. Jeg føler tiden er moden, sier Eid.

Én dag på overtid

Da NRK snakket med daglig leder André Nevstad i forrige uke sa han klart og tydelig hvilke egenskaper den nye treneren burde ha:

– Først og fremst ønsker vi å videreføre filosofien vi har hatt de siste årene med Lars Arne (Nilsen). Vi trenger en som kan bygger videre på grunnmuren vår, og utvikle unge spillere. Samtidig handler det vel så mye om å ha en trener som vil jobbe godt sammen med resten av teamet og spillergruppen.

På dagens pressekonferanse drysset han mange lovord over klubbens nye hovedtrener:

– Jeg er helt sikker på at vi har fått den mest engasjerte og motiverte treneren i hele ligaen. Nå skal vi samarbeide tett og godt, og alle står samlet rundt utviklingen av klubben og laget, sier Nevstad.

Andre Nevstad Bård Dalen

Daglig leder André Nevstad og styreleder Bård Dalen sier den nye hovedtreneren Sindre Eid fremdeles vil ha noe av markedsansvaret i administrasjonen, men at dette ikke vil hindre stillingen hans som trener.

Foto: Øyvind Berge Sæbjørnsen / NRK