Dette russepeket gikk ikke helt som ventet

Russen i Rauma trodde de hadde gjort tidenes pek da de murte igjen garasjen til læreren. Dessverre var bare én ting de hadde glemt.

Mure igjen garasje

Slik så det ut da de aktuelle huseierne i Rauma skulle ut med bilen i dag tidlig.

Foto: Privat

Nemlig adressen til læreren. Raumarussen klarte dermed å mure igjen garasjen til lærerens nabo – noe han etter rapportene ikke ble særlig blid for.

Verken læreren eller naboen ønsker å stille opp til intervju, men russepresident Endre Skiri ved Rauma videregående skole har snakket med alle partene, og ler lett over feilsteget.

– Hehe, det er tradisjon for raumarussen å gjøre slike ting, men jeg tror aldri det har gått så galt før at de har murt igjen en annens garasje, sier Skiri.

Tidligere har russen også murt igjen en undergang.

Skiri sier de har bedt om unnskyldning til naboen, og varsler at de vil rydde opp ugagnet i løpet av dagen.

Postkasser i plastfolie

Andre pek som også har slått feil, er postkasser som har blitt surret med plastfolie. Også her har russen valgt ut feil postkasser.

– Dette har skjedd særlig med lærere som har bodd i langhus. Vi beklager selvsagt når ting ikke går helt som planlagt, sier Skiri, og forteller om en ellers strålende russetid.

– Det har vært helt fantastisk. En moro tid med gode kamerater. Helt strålende, sier han når vi går inn i de siste dagene av russetiden.

Pressekonferanse om koronasituasjonen i Norge