Hentet av ambulanse etter for mye alkohol

Politiet har fått inn flere meldinger om folk som har drukket for mye natt til søndag, og en mann måtte sy etter å ha blitt slått i ansiktet.

Politi illustrasjon

Politiet har avsluttet flere fester natt til søndag og flere personer har vært for fulle til å klare å ta vare på seg selv.

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Politiet i Nordmøre og Romsdal har natt til søndag fått inn flere meldinger om fyll og støy.

Like før klokka 23 lørdag kveld kom det melding om en overstadig beruset kvinne i 40-årene på utested i Kristiansund. Kvinnen ble hentet av ambulanse.

Under en halvtime senere kom det melding om en kvinne i 20-årene i Kristiansund som var for full og ute av stand til å ta vare på seg selv. Hun måtte tilbringe natten på politistasjonen. Politiet fikk også inn to meldinger til i løpet av natten om overstadig beruselse.

Klokka 01.35 kom det melding i Sunndal om at en mann i 30-årene hadde blitt slått i ansiktet og måtte sy tre sting. En person på 17 år er utpekt som mistenkt og forholdet er anmeldt.

Både i Sunndalsøra, Åndalsnes, Sykkylven og Ålesund har det kommet meldinger om høy musikk og politiet har måttet avslutte festen.

Fraktet til sykehus

Lørdag kveld ble en kvinne i 20-årene lettere skadd i en utforkjøring i Sykkylven. Hun ble fraktet til Ålesund sjukehus med luftambulanse.

Laster Twitter-innhold

Politiet på Sunnmøre fikk lørdag kveld klager på bilister som ikke respekterer lysregulering sør for Vigra lufthavn. Også klokka 05.20 lørdag morgen fikk politiet melding om at lysreguleringen i forbindelse med vegarbeid på fylkesvei 137 mot Vigra var delvis revet ned.

Siste video/lyd

Ein fem år lang krangel etter rehabilitieringa av Freifjordtunnelen, hamnar no i forliksrådet. 
Statens vegvesen meiner ei svakheit i plastduken som ble laga, kan gi ekstrakostnader i hundremillionar-klassen.
Ålesund kommune har kome på kant med delar av kulturlivet i byen. Då det kom fram at mellom andre Matfestivalen ikkje lenger får halde til på sin tradisjonelle plass midt i sentrum - har mange års irritasjon kome til overflata.
Utdanninga for fagarbeidarane i maritim industri kan bli endra. Ei fersk masteroppgåve konkluderer blant anna med at ein må sjå på heile utdanningsløpet - og at haldninga til yrkesfaga må bli betre.