NRK Meny

Hentet av ambulanse etter for mye alkohol

Politiet har fått inn flere meldinger om folk som har drukket for mye natt til søndag, og en mann måtte sy etter å ha blitt slått i ansiktet.

Politi illustrasjon

Politiet har avsluttet flere fester natt til søndag og flere personer har vært for fulle til å klare å ta vare på seg selv.

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Politiet i Nordmøre og Romsdal har natt til søndag fått inn flere meldinger om fyll og støy.

Like før klokka 23 lørdag kveld kom det melding om en overstadig beruset kvinne i 40-årene på utested i Kristiansund. Kvinnen ble hentet av ambulanse.

Under en halvtime senere kom det melding om en kvinne i 20-årene i Kristiansund som var for full og ute av stand til å ta vare på seg selv. Hun måtte tilbringe natten på politistasjonen. Politiet fikk også inn to meldinger til i løpet av natten om overstadig beruselse.

Klokka 01.35 kom det melding i Sunndal om at en mann i 30-årene hadde blitt slått i ansiktet og måtte sy tre sting. En person på 17 år er utpekt som mistenkt og forholdet er anmeldt.

Både i Sunndalsøra, Åndalsnes, Sykkylven og Ålesund har det kommet meldinger om høy musikk og politiet har måttet avslutte festen.

Fraktet til sykehus

Lørdag kveld ble en kvinne i 20-årene lettere skadd i en utforkjøring i Sykkylven. Hun ble fraktet til Ålesund sjukehus med luftambulanse.

Laster Twitter-innhold

Politiet på Sunnmøre fikk lørdag kveld klager på bilister som ikke respekterer lysregulering sør for Vigra lufthavn. Også klokka 05.20 lørdag morgen fikk politiet melding om at lysreguleringen i forbindelse med vegarbeid på fylkesvei 137 mot Vigra var delvis revet ned.

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.