Har startet dialogen med AaFK

Rekdal blir pappa igjen – familien kan bli avgjørende.

Video Rekdal i tenkeboksen

– Vi har startet en dialog med Kjetils rådgiver, sier AaFK-direktør Henrik Hoff til nrk.no.

LA MANGA (nrk.no): Aalesund-trener Kjetil Rekdal (42) og hans rådgiver har innledet samtaler med ledelsen i klubben om en ny kontrakt. Rekdal går løs på sin tredje sesong i AaFK, og kontrakten hans utløper etter 2011-sesongen.

– Vi har startet en dialog med Kjetils rådgiver, sier AaFK-direktør Henrik Hoff til nrk.no.

– Jeg vet hva jeg har sagt til min rådgiver hva jeg tenker og hvordan jeg ser på forskjellige ting. Hvor langt de samtalene har kommet, vil jeg ikke involveres i. Det tar bare energi, sier Rekdal til nrk.no.

– Det som er viktig er å få en avklaring – å slippe en situasjon som Stabæk hadde med Jan Jönsson i fjor. Det er utrivelig.

Blir pappa igjen

Han mener Aalesund har et ungt og spennende lag – selv om sentrale spillere som Anders Lindegaard, Johan Arneng og Tor Hogne Aarøy er borte.

Likevel er det andre ting enn ressurser og klubbens vilje til å satse som kan bli avgjørende for Rekdal.

– Jeg blir pappa igjen til sommeren, det blir en gutt til. Da vil jeg ha fire barn, og tre av dem i Ålesund. Vi har funnet oss godt til rette i byen. Kontra de henvendelsene du jevnlig får fra utlandet, blir det vanskelig. Og så nært fifty-fifty som du kan komme, sier Rekdal.

Utlandet

Rekdal sier en attraktiv utenlandsk klubb har vært på banen.

– En ganske interessant klubb som skal ha trener fra sommeren har spurt meg om jeg er tilgjengelig. Men jeg har jo kontrakt ut året, så jeg har sagt at det er mulig jeg er tilgjengelig fra jul. Men vi får se. Jeg har ikke bestemt meg for verken det ene eller andre, sier Rekdal.

Han leder AaFK mot Wisla Krakow på La Manga torsdag klokken 1300.

– Det blir vår første kamp i år. Vi har et ungt og spennende lag med mange sultne spillere. Men vi har ikke erstattet Tor Hogne Aarøy ennå. Vi må ha inn en spiss til i tillegg til han Salamon Okoronkwo, sier Kjetil Rekdal.