Hansen blir Finjord-assistent

Sportslig utviklingsleder i Hødd, Geir Hansen, blir Roger Finjords assistent på det norske kvinnelandslaget i fotball.

Geir Hansen

Geir Hansen blir Roger Finjords assistent på det norske kvinnelandslaget i fotball.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Finjord ble i begynnelsen av august presentert som Even Pelleruds erstatter som landslagssjef. Nå har finnmarkingen funnet mannen som skal hjelpe ham i jobben.

– Geir har over 100 kamper som trener på aldersbestemte landslag på guttesiden og har vært assistenttrener i eliteserien i mange år. Han er en trener som er voldsomt god på feltet, veldig dyktig på oppfølgingen av enkeltspillere og ekstremt interessert
i å utvikle det norske kvinnelandslaget videre, sier Finjord til fotball.no.

Utviklingsleder i Hødd

Geir Hansen har de siste to årene vært sportslig utviklingsleder i Hødd. Før det har han hatt trenerroller rundt Norges G15- og G19-landslag. I 11 år var han i tillegg trener i Aalesund.

– Geir har god erfaring som trener, som kommer til å passe perfekt for våre jenter. Han kommer også inn og ser ting med nye og friske øyne, sier landslagssjef Finjord.

Hansen gleder seg til utfordringen som venter.

– Da Nils Johan og Roger ringte meg, virket det veldig spennende, og etter møtene vi hadde var det ikke vanskelig å takke ja, sier han til nettstedet.

Hansen har ikke jobbet med kvinnefotball tidligere, men peker på at han også nå skal jobbe med spillere på toppnivå.

– Jeg har sett mye kvinnefotball og den er i god utvikling. Internasjonalt er det tett og jevnt, godt organisert og bra fysisk. For oss blir det viktig å være god på de små marginene, sier han.