– En radiosending å bli skremt av

Nå er vi på full fart inn i årets halloween. Og noen tar det hele mer på alvor enn de fleste andre. Gjør deg klar for en skremmende radiosending på NRK-P1 klokka 14.00.

Halloween - sending

Det er programleder Maria Kristina Vevang og produsent Elisabeth Haddal Røsvik som serverer alt du trenger å vite for å få gjennomført den perfekte halloween-feiringen.

Dette blir dødsbra, sier programleder Maria Kristina Vevang.

I studio ligger det allerede gresskar og forskjellige saker man trenger til forberedelsene. Det kommer folk som kan kalles eksperter på denne typen feiring. Kostymekledde mennesker spøker allerede i gangene. Og du får lære om skrevne og uskrevne regler for halloween.

Sendingen kan du høre på en god gammel FM-radio om du vil. Mange finner NRK Møre og Romsdal på DAB-radioen sin. Og hva med å ha radioen stående på i bakgrunnen mens du jobber på PC-en? Eller let oss opp på mobilen, putt den i baklomma, plugg i øreproppene og ta en joggetur.

Sendingen starter etter nyhetene klokka 14.00.

Siste video/lyd

Dei tre siste åra har meir enn 450 alvorleg psykisk sjuke kome seg inn i arbeidslivet.
Dette skjer etter eit aktivt samarbeid mellom NAV og helsevesenet.
Ein ny forskingsrapport viser at pasientane blir friskare av å jobbe.
Ein rakett er kanskje det som skal til for å gjere skuleelevar interesserte i naturfag. 
Elevar på Gjermundnes i Vestnes har utvikla ein rakett som skal få barn og unge til å bli i fyr og flamme.
Nokre som er glade i å boltre seg på kjøkenet er elevane ved Borgund vidaregåande i Ålesund. Dei elskar å bake - og å smake.