NRK Meny
Normal

Jakter revansje i Bodø

Molde fikk resultatmessig en tung start på årets eliteserie. Nå skal de tilbake på vinnersporet i Bodø.

Tor Ole Skullerud

Tor Ole Skullerud jakter revansje i Bodø.

Foto: Roar Strøm / NRK

Trass i bra spill ,og mange store målsjanser, ble det 2-1 tap for Molde mot Odd i den første serierunden. Skal den regjerende seriemesteren holde poengtakten fra i fjor, bør det bli tre poeng nå.

Godt tak på Glimt

Motstander Bodø/Glimt er et lag som romsdalingene har hatt et godt tak på de siste årene i eliteserien. De tre siste møtene har gitt to uavgjorte, og en seier, og også i førstedivisjon i 2007 ble det Molde-seier. Siste hjemmeseier i Bodø kom så langt tilbake som i 2005.

Molde-trener Tor Ole Skullerud sier til klubben sin egen tv-kanal at de nå har ristet av seg skuffelsen etter tapet. Nyervervelsen Tomas Kind Bendiksen sier at de resultatmessig ikke fikk det resultatet de ønsket seg, og at det derfor er ekstra viktig med seier i Bodø.

Laster innhold, vennligst vent..

Hestad klar igjen

Skullerud sier også at hele troppen har fått trent godt i vinter, og at det er betryggende å vite at han har 20 spillere som alle er klar til å spille kamp.

En av de som nå er klar igjen, er den lokale unggutten Eirik Hestad. Han ble alvorlig skadet i en traffikkulykke rundt juletider i fjor, men opptreninga har gått over all forventing, og han er en av de som nå er kampklar.

PS:Keeper Ørjan Håskjold Nyland får trolig et jubileum i Bodø. Han spiller der sin kamp nummer femti i eliteserien.

Eirik Hestad

Eirik Hestad er tilbake etter ei bilulykke.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix