Gabrielsen: – Kan redde sesongen med Europa

Ruben Gabrielsen mener Molde FK er i ferd med å rette opp noe av inntrykket fra tidligere i sesongen. Lørdag møtet moldenserne Viking i Stavanger. Følg kampen minutt for minutt her.

Ruben Gabrielsen

MIDTSTOPPER: Ruben Gabrielsen mener Europa er et naturlig mål for Molde FK.

Foto: Magnus Gamlem/NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Etter en tøff start etter sommerferien har Molde FK fått et løft de fem siste serierundene, hvor de er ubeseiret. Lørdagens motstander, Viking, er i stikk motsatt situasjon og står uten seier på de fem siste kampene.

Tidligere i sesongen har sviktende defensivt arbeid vært Moldes akilleshæl, og kun dumpekandidatene AaFK, Lillestrøm og Start har sluppet inn flere mål enn moldenserne. Nå har de rettet opp i den defensive biten, ifølge Molde-trener, Ole Gunnar Solskjær.

– Vi ligner mye mer på slik vi har lyst til å se ut. Vi har sluttet å slippe inn enkle mål tidlig og vi er mye mer robust som lag. Vi har fått inn en fantastisk back i Christoffer Remmer og Per Egil Flo er blitt frisk igjen. Nå har vi en bakre firer og ikke bare to midtstoppere bak der, mener han.

Vil til Europa

Molde er på vei i full fart oppover tabellen og har kun tre poeng opp til Odd på sølvplass. Til bronseplass er det kun ett poeng.

Midtstopper Ruben Gabrielsen gleder seg til lørdagens kamp mot Viking og mener Europa er et naturlig mål for Molde FK.

– Det blir en tøff bortekamp på gress, noe vi ikke er så vant til. Men vi kjører på og føler oss veldig klar for den kampen. Hvis vi kommer oss til Europa vil jeg si at vi har reddet denne sesongen ganske greit med tanke på hva vi drev med tidligere, sier han.

Laster innhold, vennligst vent..