Fyllebråk flere steder i fylket

Politiet i Møre og Romsdal har anmeldt flere personer for bråk på utesteder og fyllekjøring rundt om i fylket. En mann kjørte vinglete, men det hele viste seg å være skuespill.

politibil i Ålesund

Politiet har fått meldinger om bråk ved og utenfor utesteder i Ålesund natt til søndag.

Foto: Terje Reite / NRK

Politiet pågrep en mann i midten av 20-årene i Rauma like før klokka 03 i natt. Han ble anmeldt for ikke å ha stanset for trafikkontroll, uforsvarlig kjøring og oppbevaring av narkotika.

Politiet i Nordmøre og Romsdal politidistrikt har også fått anmeldt flere hendelser i Molde i natt. Det gjelder blant annet bråk ved utesteder og andre ordensforstyrrelser.

En mann i begynnelsen av 20-årene ble bortvist fra sentrum etter å ha sparket i en vindusrute. En mann i starten av 30-årene urinerte på offentlig sted. Og en mann i midten av 30-årene er anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg om å forlate stedet, full og aggressiv.

Skuespiller i trafikken

På Rensvik i Kristiansund fikk politiet natt til i dag melding fra vitner om vinglete kjøring og bilen ble stoppet.

– Mannen i 20-årene så beruset ut, men det viste seg at det ikke stemte og at han var edru, sier operasjonsleder Sigvart Sivertsen.

Politiet vet ikke hvorfor mannen latet som han var full, men han fikk klar beskjed fra politiet om å oppføre seg i trafikken. Tidens Krav skrev først om den vinglete sjåføren.

Bråk på utesteder

På Sunnmøre har det også natt til i dag vært flere ordensforstyrrelser, blant annet på utesteder i Ålesund.

I Fosnavåg ble to menn i 30-årene innbrakt til arrest etter at de ikke oppfylte politiets pålegg og hindret politiets arbeid. Politiet oppretter sak.

En mann i 20-årene ble i Sykkylven bortvist fra ett utested etter å ha laget bråk der. Han kom likevel tilbake anmeldes for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Siste video/lyd

Avisene bur seg på nok ei helg der folk ikkje får avisa si.
Tidens Krav i Kristiansund set inn ekstratiltak for å kunne å nå ut til alle med laurdagsavisa.
Arbeidsledigheten blant ingeniørene mer en doblet i Møre og Romsdal på ett år.
Skoleelever slår til med annerledes julekalender. Det handler ikke om å få, men å gi til de som trenger det.