2-0 til Molde over AaFK

Det er duket for fylkesderby når AaFK tar imot Molde på sin hjemmebane klokken 15.30 søndag. Tar Molde sin 12 seier på rad eller klarer AaFK å bryte seiersrekken? Følg kampen minutt for minutt her.

Molde AaFK
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix
gamlem
Journalist
Laster innhold, vennligst vent..

Lokaloppgjørene mellom Aalesunds FK og Molde FK har hatt et ensidig utfall de siste årene. Seks år er gått siden AaFK i det hele tatt klarte å ta poeng fra naboen i nord - de elleve siste seriekampene har endt med tre poeng til Molde.

Ikke siden en 3-2-seier i 2003 har AaFK kunne jublet høyest. Det er 20 kamper siden. Sunnmøringene trakk riktignok det lengste strået i Cupfinalen i 2009, da Amund Skiri satt inn den avgjørende straffen.

Begge lagene er smådesperate etter poeng etter at sesongen ikke har blitt som de hadde forestilt seg. Molde skulle kjempe om seriegull, men befinner seg på 8. plass. AaFK er fortsatt i høyeste grad truet av nedrykk, men har fått en liten opptur med to seiere på de to siste kampene.

En opptur fikk også Molde da de tok sin første seier siden 21. mai i forrige serierunde. Kampen mellom Møre og Romsdal-rivalene starter klokken 15.30 på Color Line Stadion i Ålesund.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste video/lyd

Distrikta kjem til å tape på den nye politireformen. 
Det meiner pensjonert lensmannsbetjent Johan Arnt Overøye. 
Med over 20 års erfaring frå ulike jobbar i politiet kjenner han etaten godt...
Ein drøy månad før seriestart, reiste i dag Kristiansund stadion si første lysmast godkjend for eliteserien. 
Tida er knapp, men klubben lovar å ha heimearenanen klar til seriestart mot Molde 1.april
I dag starta bygginga av den første Hurtigruta på Kleven verft. No venter eit stort arbeid. Konsernsjef i Hurtigruten føler seg trygg på at dei kjem til å få byggje fire ekspedisjonsskip ved Kleven.