2-0 til Molde over AaFK

Det er duket for fylkesderby når AaFK tar imot Molde på sin hjemmebane klokken 15.30 søndag. Tar Molde sin 12 seier på rad eller klarer AaFK å bryte seiersrekken? Følg kampen minutt for minutt her.

Molde AaFK
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix
gamlem
Journalist
Laster innhold, vennligst vent..

Lokaloppgjørene mellom Aalesunds FK og Molde FK har hatt et ensidig utfall de siste årene. Seks år er gått siden AaFK i det hele tatt klarte å ta poeng fra naboen i nord - de elleve siste seriekampene har endt med tre poeng til Molde.

Ikke siden en 3-2-seier i 2003 har AaFK kunne jublet høyest. Det er 20 kamper siden. Sunnmøringene trakk riktignok det lengste strået i Cupfinalen i 2009, da Amund Skiri satt inn den avgjørende straffen.

Begge lagene er smådesperate etter poeng etter at sesongen ikke har blitt som de hadde forestilt seg. Molde skulle kjempe om seriegull, men befinner seg på 8. plass. AaFK er fortsatt i høyeste grad truet av nedrykk, men har fått en liten opptur med to seiere på de to siste kampene.

En opptur fikk også Molde da de tok sin første seier siden 21. mai i forrige serierunde. Kampen mellom Møre og Romsdal-rivalene starter klokken 15.30 på Color Line Stadion i Ålesund.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste video/lyd

Ny kontrakt om bygging av cruiseskip kan få stor betydning for sysselsettinga i Vard-konsernet. I løpet av første kvart blir det avgjort om dei får den viktige kontrakta vel i havn.
I dag starta Digitalradio Norge sin informasjonsturnè i Møre og Romsdal. Først ute var Kristiansund, der mange var innom med spørsmål om overgangen til DAB-radio.
Auka status for yrkesfaga er målet når det blir laga konkurranse i sveising,maskinering og bilfag.
I alt seks vidargåande skuler i Møre og Romsdal er med, og kanskje kjem en kommende norgesmester nettopp fra vårt fylke.