Fullt hus for AaFK

Rundt 8000 plasser er allerede reservert på Color Line Stadion kommende sesong. Det betyr at det blir vanskelig å skaffe seg billett for den som har tenkt seg på en og annen kamp. 

Her blir elitefotball gjen!!
Foto: AAFK

Kilde: NRK

Fristen for å fornye sesongkortene gikk ut i går ettermiddag, og så godt som samtlige av de som hadde sesongkort i fjor har valgt å fornye sine kort. I tillegg er interessen stor hos sponsorer og på VIP-avdelinga, noe som betyr at rundt 8000 billetter allerede er solgt til hver eneste hjemmekamp kommende sesong.

Det betyr at klubben har rundt 1800 billetter som kan selges til hver kamp, men av disse har bortelaget krav på rundt 500. 

I verste fall vil klubben dermed ha maks 1200 billetter å selge til enkelte kamper.

Daglig leder Henrik Hoff i Ålesund Fotball sier dette rent økonomisk er en veldig bra situasjon for klubben, men at han selvfølgelig skulle  ønske at alle som ville skulle få anledning til å se hjemmekampene. Det foreligger imidlertid ingen planer for øyeblikket om en utvidelse av arenaen. Og uansett er dette ihvertfall ikke aktuelt til kommende sesong.

Rivende utvikling

Henrik Hoff og mange andre sentrale personer i AaFK har vært med på en rivende utvikling i klubben. Da Hoff kom inn i klubben i 1994 hadde den rundt 2 millioner kroner i inntekter, og den var reddet fra konkurs etter iherdig innsats fra flere personer.

Nå har klubben for kommende sesong et budsjett på rundt 63 millioner kroner, og med spillerne er mellom 35 og 40 personer ansatt i AaFK. Hoff legger ikke skjul på at dette byr på nye utfordringer i forhold til for 10 år siden. Et annet moment er at det er viktig for Hoff og de andre i ledelsen og bevare klubben sin folkelighet. Henrik Hoff ønsker at dørene til klubben fortsatt skal være mest mulig åpne, til tross for at  nå har blitt en stor bedrift.

 

  

 

Siste video/lyd

Til helga er det seriestart i Eliteserien 2017. I dag sender NRK Møre og Romsdal fra stadion i Ålesund.
Gassanlegget på Nyhamna har dei siste ti åra tilført statskassa 325 milliardar kroner.
No blir anlegget bygd om til å bli eit gassknutepunkt.
Ved Hjørundfjordheimen på Sæbø i Ørsta har tatt i bruk ein ny sykkel. Dette set bebuarane stor pris på.
No har det blitt lettare å kome seg ut.