Full mann sagde trær på naboens eiendom

Politiet måtte rykke ut etter å ha fått beskjed om at noen drev på og sagde ned trær i en hage i Dahle i Kristiansund natt til søndag

POLITI
Foto: KYRRE LIEN / SCANPIX

Her traff politiet på en mann i 30-årene som var i full gang med å kappe ned naboens tre med en håndsag. Mannen var ikke helt edru i følge politiet.

Laster Twitter-innhold

Mannen ble fratatt sagen og fikk gå hjem og legge seg. Naboene vil gjøre opp selv, opplyser politiet.

– Det eneste mannen har forklart er at treet sto i vegen for ham, sier operasjonsleder i Nordmøre og Romsdal Politidistrikt, Frode Gjøsund til NRK.

Mye fyll og slåssing

Politiet i Møre og Romsdal har hatt mer enn nok å med fyll, slåssing og vold natt til søndag.

I forbindelse med RaumaRock på Åndalsnes har det vært flere episoder med vold og slåssing. En mann i 20-årene måtte til lege etter å ha blitt slått til på campen i Rauma Rock. En mann i 20 årene ble pågrepet og satt i arrest.

To lokale ungdommer er anmeldt for blant annet legemsfornærmelse på festivalcampen seint lørdag kveld. Flere personer ble bortvist fra festivalområdet etter slåssing.

I Kristiansund ble to menn i 20 årene bortvist etter å ha laget bråk i ruset tilstand i sentrum.

Bil kom i brann

I Tjørvåg i Herøy begynte en bil å brenne etter un utforkjørsel ved halv seks tiden søndag morgen. Bilden kjørte av vegen ved kirka i Tjørvåg.

Føreren som var en mann i 20-årene, var den eneste i bilen. Han kom uskadd fra ulykka, men ble tatt med til sykehuset for sjekk. I følge politiet var han beruset.