NRK Meny
Normal

Skullerud: – De er formlaget i eliteserien

Molde er midt inne i et hektisk kampprogram, og lørdag står det Tor Ole Skullerud mener er eliteseriens formlag, på motsatt banehalvdel.

Tor Ole Skullerud

Trener for Molde, Tor Ole Skullerud, vet at de møter et lag i form lørdag.

Foto: Roar Strøm / NRK

Mens resten av eliteserien har tatt pause, skal Molde FK spille kamp mot Bodø/Glimt lørdag. Klubben fikk flyttet kampen til midt i ferien, slik at de slipper å spille eliteseriekamp midt i en eventuell tredje kvalifiseringsrunde til mesterligaen.

Skullerud er takknemlig for at Bodø/Glimt ble med på rundeforflyttingen, men frykter at kampen mot laget fra nord kan bli tøff.

  • Hør kampen her:

– Slik det ser ut akkurat nå er de vel formlaget i eliteserien etter tre seiere på tre kamper. De har snudd en veldig tung start på vårsesongen til noe veldig positivt, forteller Molde-treneren.

– Vi må ikke tråkke feil

Skullerud maner spillerne til å holde fokus gjennom det hektiske kampprogrammet.

– Det er mange som snakker om Europa, men vi må passe oss så vi ikke tråkker feil. Kampen i morgen er svært viktig med tanke på eliteserien. Vi må ta det skikkelig på alvor. Jeg har tro på at vi kan slå dem, men de er i slag, mener han.

Molde tapte sist hjemmekamp mot Haugesund, og Skullerud er bestemt på at det ikke skal skje to ganger på en uke. Laget er i tillegg til europacup, også med i den norske cupen og treneren mener laget har alt å spille for.

– Man ser på tabellen at vi trenger trepoengere, og vi må fortsette å prestere godt. Men vi må få vippe de jevne kampene i vår favør og få opp effektiviteten. Skal vi henge med i eliteserien, så må vi prestere, sier Skullerud.

Jevn statistikk

Ifølge Infostrada Sports har lagene møtt hverandre 37 ganger i eliteserien. De to lagene har 16 seirer hver, mens oppgjørene har endt uavgjort fem ganger.

Molde vant forrige gang lagene møttes i eliteserien i Bodø 3-1.

Kampen kan du følge her:

Laster innhold, vennligst vent..