NRK Meny

Sjå kva festivalsjefen seier om jazzkritikken

Det har vore mykje kritikk mot programmet og profilen på jazzfestivalen i Molde. Mykje har vore retta mot den nye festivalsjefen, som har hatt ei travel veke.

Det har vore mykje kritikk mot programmet og profilen på jazzfestivalen i Molde. Mykje har vore retta mot den nye festivalsjefen, som har hatt ei travel veke.

Sjå og høyr jazzsjef Anders Eriksson og hans tankar om kritikken mot han og årets festival.

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Den nye festivalsjefen for Moldejazz, Anders Eriksson, har fått kritikk for satsinga på mellom andre den syngande komikarduoen Ylvis.

Det har blitt spekulert i om Eriksson ville trekkje seg, men festivalsjefen fortel at han er fornøgd med årets Moldejazz så langt.

Sjå kva han har seie til kritikarane i videoen øvst.

Fleire tusen menneske var samla på Romsdalsmuseet i Molde torsdag. Sivert Høyem og Ylvisbrødrene er kveldens trekkplaster. Reporter Tore Ellingseter møtte Ylvis rett før dei skulle på scenen...

Bookinga av Ylvis er noko jazzsjef Anders Eriksson har fått kritikk for. NRK møtte den bergenske duoen før dei gjekk på scena torsdag.

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.