Sjå kva festivalsjefen seier om jazzkritikken

Det har vore mykje kritikk mot programmet og profilen på jazzfestivalen i Molde. Mykje har vore retta mot den nye festivalsjefen, som har hatt ei travel veke.

Det har vore mykje kritikk mot programmet og profilen på jazzfestivalen i Molde. Mykje har vore retta mot den nye festivalsjefen, som har hatt ei travel veke.

Sjå og høyr jazzsjef Anders Eriksson og hans tankar om kritikken mot han og årets festival.

Den nye festivalsjefen for Moldejazz, Anders Eriksson, har fått kritikk for satsinga på mellom andre den syngande komikarduoen Ylvis.

Det har blitt spekulert i om Eriksson ville trekkje seg, men festivalsjefen fortel at han er fornøgd med årets Moldejazz så langt.

Sjå kva han har seie til kritikarane i videoen øvst.

Fleire tusen menneske var samla på Romsdalsmuseet i Molde torsdag. Sivert Høyem og Ylvisbrødrene er kveldens trekkplaster. Reporter Tore Ellingseter møtte Ylvis rett før dei skulle på scenen...

Bookinga av Ylvis er noko jazzsjef Anders Eriksson har fått kritikk for. NRK møtte den bergenske duoen før dei gjekk på scena torsdag.

Siste video/lyd

Dei tre siste åra har meir enn 450 alvorleg psykisk sjuke kome seg inn i arbeidslivet.
Dette skjer etter eit aktivt samarbeid mellom NAV og helsevesenet.
Ein ny forskingsrapport viser at pasientane blir friskare av å jobbe.
Ein rakett er kanskje det som skal til for å gjere skuleelevar interesserte i naturfag. 
Elevar på Gjermundnes i Vestnes har utvikla ein rakett som skal få barn og unge til å bli i fyr og flamme.
Nokre som er glade i å boltre seg på kjøkenet er elevane ved Borgund vidaregåande i Ålesund. Dei elskar å bake - og å smake.