NRK Meny
Normal

AaFK med sterk seier mot Vålerenga

AaFK møtte tøff motstand i Vålerenga søndag kveld. Oslo-laget har ikke tapt på de ni siste kampene. Likevel var det AaFK som endte opp med å ta tre poeng på bortebane.

AaFK Vålerenga
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
Følger kampene Start-Haugesund, Vålerenga-Aalesund og Strømsgodset-Odd.

Noe ser ut til å ha våknet til liv i AaFK de to siste kampene og den indre desperasjonen etter å overleve i eliteserien har blitt aktivert. Hele åtte mål er blitt scoret i de to foregående kampene og det har resultert i seks poeng totalt.

For øyeblikket har AaFK 26 poeng. De fem siste sesongene har laget som har endt på plassen over kvalifisering, og dermed overlevd, avsluttet sesongen med 29, 35, 33, 33 og 34 poeng. Det er seks kamper igjen å spille for lagene i divisjonen.

Søndag kveld er det Vålerenga som står på motsatt banehalvdel i Oslo. Kun fire poeng skiller lagene, men der AaFK har vist tegn til stigende form i det siste, er Vålerenga i et enda bedre driv for tiden og står ubeseiret på de siste ni kampene.

Mandag møtes lagene som ligger på plassene over og under AaFK, Bodø/Glimt og Stabæk. til dyst. Søndagens oppgjør mot Vålerenga kan derfor være en gyllen anledning til å styrke posisjonen kontra de andre dumpekandidatene.

Laster innhold, vennligst vent..