– De fikk et skikkelig ballegrep på oss

Kristiansund raknet fullstendig i Sarpsborg. Kampen endte 5-1 i en kamp der Sarpsborg scora alle måla.

 Sarpsborg - Kristiansund.

Det var til tider tøffe tak framfor målet til Kristiansund under kampen borte mot Sarpsborg.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Dermed har det blitt et tøft møte med Eliteserien for Kristiansund. Laget ligger nå nederst på tabellen med de tre poengene som laget tok i kampen mot Brann.

– Vi må ikke glemme å kose oss. Resignerer vi nå og syns synd på oss selv, da er vi ferdig. Vi må lære og vi må lære fort. I dag møtte vi et svært godt lag. Vi var ikke med fra start. De fikk et skikkelig ballegrep på oss. De satte et massivt trøkk på oss. Da ble det noe seigt over oss, sier Kristiansunds trener Christian Michelsen til NRK.

Geir Bakke Christian Michelsen

Denne kampen innebar også et møte mellom tidligere Kristiansund-trener Geir Bakke og nåværende trener Christian Michelsen.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sarpsborg tok ledelsen ved Patrick Mortensen etter 14 minutters spill. Målet gjør at 27-åringen har fire fulltreffere denne sesongen. Etter 33 minutter scoret Jonas Lindberg for Sarpsborg. Lagene gikk i garderoben etter første omgang på stillingen 2-0 til Sarpsborg.

Joackim Jørgensen var uheldig og satte ballen i eget mål ett minutt etter sidebytte. Lund Nielsen scoret 3-1-målet for Sarpsborg etter 63 minutters spill, og da det var spilt en halv time i andre omgang, økte Sarpsborg ved samme mann. Seks minutter senere la innbytter Erton Fejzullahu på til 5-1 for Sarpsborg. Han hadde akkurat blitt byttet inn.

– Fotball handler om å være til stede når kampen rulles i gang. Vi strevet i dag, sier Michelsen.

Sarpsborg har vunnet tre strake hjemmekamper.

Sarpsborgs Joachim Thomassen fikk gult kort. For Kristiansund fikk Sondre Sørli, Nikita Baranov og Kamer Qaka gult kort.

Etter oppgjøret på Sarpsborg stadion har Sarpsborg tolv poeng og Kristiansund tre poeng.

Martin Lundby var dagens dommer. 4121 tilskuere bivånet kampen.

Laster innhold, vennligst vent..