NRK Meny
Normal

Flere trafikkuhell i Møre og Romsdal

Onsdag kveld har politiet beslaglagt førerkortet til to rusa tenåringer på moped. En bil har kjørt i en husvegg og en buss har kjørt utfor veien, men det har ikke vært personskader.

politibil i Ålesund

Politiet har fått flere meldinger om hendelser i trafikken onsdag kveld.

Foto: Terje Reite / NRK

Klokka 21.15 fikk politiet på Sunnmøre melding om at en personbil hadde kjørt i en husvegg på Vigra.

Det var en mann i 20-åra som hadde "burnet" og mistet kontroll. Han ble ikke skadet i trafikkuhellet. Mannen hadde ikke førerkort, ifølge politiet, og saken anmeldes.

Like før klokka 19.00 ble to gutter på 16 og 17 år stanset på moped i Sykkylven. Det viste seg at begge var ruset på narkotika. Føreren fikk beslaglagt førerkortet.

En rutebuss kjørte onsdag ettermiddag utfor veien i Nelvika på Smøla. Det var bare to av hjulene på ene siden som havnet utenfor veien. Politiet fikk melding om hendelsen rundt klokka 16.00.

– Ingen ble skadet, men sjåføren måtte knuse et vindu for å få ut passasjerene, sier politiets operasjonsleder Frode Gjøsund, til Tidens Krav.

Operatør Jarl Aspen ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt sier til NRK, at bussen skal ha hatt lav fart da han kjørte utfor veien.

Politiet har også onsdag kveld rykka ut på røykutvikling fra en enebolig i Sykkylven. Det var ingen personer hjemme og årsaken viste seg å være mat i ovnen.

Laster Twitter-innhold