Normal

Flere skadd i slåsskamper

Politiet fikk det travelt natt til fjerde søndag i advent på Nordmøre.

Illustrasjon

Illustrasjonsbilde.

Foto: Fjeldstad, Knut / SCANPIX

Klokka 02.45 i Kristiansund fikk politiet melding om slåssing ved kinoen i byen. To mistenkte stakk fra stedet før politiet kom, og to menn ble kjørt til legevakta for sjekk. En av dem skal blant annet ha fått et kutt over øyet. Sak er oppretta.

Bare en halvtime senere måtte politiet rykke ut i Sunndal. To menn, i 20- og 40-åra slåss i sentrum. Begge blødde fra nesen. Politiet opplyser at den ene ble kjørt hjem. Ingen har så langt levert anmeldelse til politiet.

Klokka 03.44 i Kristiansund kom det melding om slåssing også på Rensvik. To menn slåss i kioskkø. Ifølge politiet var den en tenåring som slo en mann i 30-åra. Mannen endte opp med et kutt under øyet. Tenåringen stakk av i en bil, men ble stoppet av politiet like etter. Politiet har ikke mottatt anmeldelse så langt.

Få minutter senere måtte politiet rykke ut til en ny voldshendelse i nordmørsbyen. Flere slåss i en leilighet i sentrum. Uønska gjester hadde dukket opp. En mann i 20-åra ble funnet blodig i ansiktet, men hadde ikke behov for lege. Ingen fikk store skader, men interiøret i leiligheten fikk mest medfart. En mann i 20-åra ble pågrepet for vold mot politiet.

Siste slåsskampen politiet rykka til skjedde på Tingvoll rett før klokka 04.00. To brødre ble uvenner, ifølge politiet, og slåss i et hus på Meisingset. Flere andre venner ville ordne opp, og det endte med at en person ble sendt til legevakt med skader i en arm.