NRK Meny
Normal

Flere kjemper om drømmespissen

Han er blitt betegnet som en drømmesignering. I august var han nær en overgang til AaFK. Nå kan han glippe foran nesa til Rekdal.

Det internasjonale overgangsvinduet stenger ved månedsskiftet januar/februar. Da stenges mulighetene for overganger til de store ligaene som i England, Tyskland, Spania og Italia. Dermed ventes det større aktivitet rundt overganger til den norske ligaen fra 1. februar.

Et av de heteste overgangsobjektene til norsk fotball er Senegals landslagsspiller André Senghor. Han var nær en overgang til Aalesund i august. Molde har også fulgt spilleren, og spilleren skal stå høyt på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste.

– Jeg kan bekrefte at flere klubber nå forhandler om å sikre seg spissen André Senghor, sier spillerens norske agent Ole-Ray Grødset til NRK.

Grødset vil ikke si noe om hvilke klubber dette er. Blant norske klubber er det Aalesund og Molde som er blitt nevnt som aktuelle kandidater.

Tidlig i januar ble det kjent at Senghor på nytt er åpen for en overgang til norsk fotball. Overgangen i august gikk i vasken da hans tidligere agent presset prisen opp.

– Spilleren trivest godt i bani Yas og i Abu Dhabi. Det er fortsatt mulig at han blir værende i klubben. Ikke noe er hundre prosent, sa Grødset til gulfnews.com i begynnelsen av januar.

NRK har vært i kontakt med klubbdirektørene i både Molde og i Aalesund. Der ifra er kommentaren fullstendig likelydende. Den er slik:

Ingen kommentar, sier både klubbdirektør Tarje Nordstrand Jacobsen i Molde og Henrik Hoff i Aalesund.