Fikk drømmedag med MFK

15 år gamle Stian Grytbakk fra Rindal fikk trene med a-laget til Molde da han i dag var på en drømmedag med klubben.

Stian Grytbakk fikk en drømmedag med MFK i dag
Foto: Roar Strøm / NRK

Rindalingen vant en konkurranse før jul, en konkurranse som vanligvis innebærer at man får en omvisning på stadion, og spiser lunch sammen med, og får hilse på, spillerne.

Men denne gangen valgte altså MFK å gjøre litt ekstra ut av det, noe som ble veldig godt mottatt av Grytbakk. –Dette har vært en fantastisk dag, kunne han fortelle etter treninga.

Den unge keeperen spiller til vanlig på 16-årslaget til Rindal, og har også allerede fått prøve seg på a-laget. Dagen i dag ga mersmak, og Grytbakk legger ikke skjul på at han, som mange andre på den alderen, drømmer om en proff-karriere.

–Keepertreneren er god

Underveis på dagens trening fikk han kyndig veiledning av MFK sin keepertrener Per Magne Misund, og keeperne på laget. –Keepertreneren er god, og ga mange nyttige tips, var tilbakemeldinga fra Grytbak etter økta. Misund selv sier at det var kjekt å ha han med på trening, og han håper Grytbak tar meg seg noen gode tips tilbake til Rindal.

Selv er Stian Grytbakk klar for en ny sesong for Rindal sine lag, og så får bare tiden vise om han dukker opp ute på matta på Aker stadion ved en senere anledning.

Stian Grytbakk på Molde-trening.

Stian Grytbakk fikk kyndig veiledning under dagens trening av keepertrener Per Magne Misund.

Foto: Roar Strøm / NRK