Hopp til innhold

Familie ble vekket av full dame

En familie i Molde ble natt til lørdag vekket av en beruset dame som banket på døren og ropte.

Politibil - illustrasjon

Politiet har natt til lørdag fått flere meldinger om fyllebråk, men ingen meldinger i forbindelse med været.

Foto: Illustrasjonsfoto

Like før klokka 03 natt til lørdag ble en familie i Molde vekket av noen som banket på huset, ropte og skapte frykt. Også naboer i området ble vekket.

Det var en dame i 20-årene som var beruset. Familien varslet politiet og ifølge politiet hadde hun en dårlig forklaring hvorfor hun var på stedet. Kvinnen blir anmeldt.

Politiet har ikke noen opplysninger om damen kjente familien eller ikke.

Slåsskamp i Kristiansund

Natt til lørdag har det vært ordensforstyrrelser i Sunndal og i Kristiansund. I tillegg blir en mann i 20-årene anmeldt fordi han var i besittelse av en kniv i Kristiansund. Politiet kontrollerte mannen og kniven ble beslaglagt.

I Kristiansund fikk politiet melding om en slåsskamp i 05-tiden natt til i dag. Flere ble slått og en person ble kontrollert av lege på grunn av hevelse ved øye. Ingen andre personer måtte til legevakten. Politiet avventer eventuell anmeldelse fra partene.

På Sunnmøre har politiet fått inn henvendelser om bråk på utested i Ørsta og i Ålesund. En mann ble i Ørsta slått i ansiktet, men han ble ikke alvorlig skadet.

En mann i 40-årene blir anmeldt for å ha kjørt i beruset tilstand i Skarbøvika i Ålesund natt til lørdag. Han skal ha kjørt inn i et autovern, men ble ikke skadet. En bil kjørte i grøfta i Tingvoll sent i går kveld på riksvei 70 ved Vulvik-tunnelen. Føreren ble senere kontrollert og alt var ok, ifølge politiet.

Liten storm

Politiet har de ikke fått inn noen meldinger om problemer i forbindelse med været. Det er sendt ut OBS-varsel for Møre og Romsdal.

Lørdag er det ventet sørvest opp i liten storm på kysten og i fjellet. I fjellet er det ventet vanskelige kjøreforhold på grunn av mye vind og nedbør. Snøgrensen er ventet å ligge omkring 1000 m og vil synke til 400–600 meter utover dagen.