NRK Meny
Normal

Eventyret begynte i Kristiansund

Flere av fotballspillerene som i dag spiller U21-semifinale mot Spania, møttes for forste gang under Ole Gunnar Solskjær's fotballskole i Kristiansund.

FOTBALLSKOLE Solskjær

Her møtes flere av U21-guttene for første gang. Magnus Wolff Eikrem(10), Marcus Pedersen og Harmeet Singh (33) følger nøye med på Ole Gunnar Solskjærs instrukser, under fotballskolen i Kristiansund i 2004. Den gang var de bare 14 år.

Foto: Tøsse, Anders / SCANPIX

Det er avisen Dagbladet som har snakket med Magnus Wolff Eikrem, Harmeet Singh og Marcus Pedersen om hvordan de møttes for første gang.

I 2004 var alle tre deltakere på Statoil Fotballakademi i Kristiansund. Denne fotballskolen bærer også Ole Gunnar Solskjærs navn.

Vi tre var med på Solskjærakademiet det året. Det var der jeg først ble kjent med de to. Og siden den gang har vi hatt mye moro sammen, sier Harmeet Singh til Dagbladet.

Ole Gunnar Solskjær bekrefter overfor Dagbladet at han husker de tre guttene godt fra den gangen. Marcus Pedersen husker han som en som ikke gjorde noe mellom 16-metrene, men som scoret hver gang han fikk ballen nær mål. Magnus Wolff Eikrem var fysisk liten, men en svært god fotballspiller. Harmeet Singh utmerket seg allerede da som en ledertype og en humørspreder.