Endelig målsus for Aarøy

Etter lengre tids måltørke fikk Tor Hogne Aarøy nettkjenning mot Haugesund.

Tor Hogne Aarøy

Aarøy scoret det andre målet da Aalesund halte i land en 2-1 seier mot Haugesund i Ålesund søndag

Tor Hogne Aarøy satte ballen i tomt bur etter en stor tabbe av Haugesund-keeper Tor Morten Kristiansen.

Kristiansen mistet ballen som ble fanget opp av Alexander Mathisen som serverte ballen til Aarøy.

Tosifret for Aarøy

Dermed står den storvokste AaFK-spissen bokført med 10 mål i eliteserien denne sesongen.

Minuttet før hadde veteranen Trond Fredriksen gitt hejemmlaget ledelsen 1-0 på et skudd fra 16-meteren.

Tabbemål

Nikola Djurdjic satte ny spenning i kampen da han reduserte for Haugesund rett før pause. Også dette målet kom etter en tabbe.

Aalesunds midtstoppere Daniel Arnefjord og Jonathan Tollås Nation rotet det til på et innlegg, og Djurdjic hadde en enkel jobb.