NRK Meny
Normal

Elyounoussi klar for FC Basel

Moldes angrepsspiller Mohamed «Moi» Elyounoussi besto i går den medisinske testen og er nå klar for sveitsiske FC Basel.

Moi

BASEL: Mohamed «Moi» Elyounoussi har skrevet under en fireårskontrakt med sveitsiske Basel.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Adm.direktør i Molde FK, Øystein Neerland, bekrefter i en pressemelding at klubbene er enige og at Elyounoussi har skrevet under en fireårskontrakt med FC Basel.

– De ønsker å ha meg der, og jeg føler også at det er et riktig steg for min egen del. Det er en stor klubb som er vant med å vinne og som har mange gode fotballspillere, så jeg drar dit og skal prøve å kjempe om plass og mest mulig spilletid, sier Elyounoussi i pressemeldingen.

FC Basel spiller i den Sveitsiske Super League, og har vunnet serien hele 19 ganger. De har vært seriemestere hvert år siden sesongen 2009/10.

Takker Molde

– Han er ikke bare den spilleren som står på en plass og dribler og ser god ut, han er alltid målfarlig! Han har hatt litt marginene mot seg i år, men potensialet i gutten er stort, forteller Molde-trener Ole Gunnar Solskjær.

Elyounoussi kom til Molde FK fra Sarpsborg 08 i mars 2014. Han har spilt 92 obligatoriske kamper for Molde FK, og scoret hele 42 mål.

– Det er alltid vemodig å reise bort fra «familien», for jeg trives veldig godt her. Jeg har vært her i 2,5 år hvor ting har vært veldig bra. Jeg må bare takke alle som jobber i og rundt klubben, som har hjulpet meg på veien, og som har gjort meg til den jeg er i dag, sier Elyounoussi.