NRK Meny

Elyounoussi i forhandlinger

Mohamed Elyounoussi skal være på vei til den sveitsiske storklubben Basel. Det skriver Romsdals Budstikke mandag. 21-åringen skal være i forhandlinger med Basel etter at han takket nei til en rekke tilbud fra utlandet det siste året. Dersom han signerer for sveitserne blir han lagkamerat med en av Islands EM-helter og tidligere Bodø/Glimt- og Viking-spiller Birkir Bjarnason. Elyounoussi kom til Molde før 2014-sesongen. Da ble han Moldes toppscorer med 13 mål i eliteserien. I fjor scoret han 12 ganger. Så langt denne sesongen har han fem nettkjenninger. 21-åringen har kontrakt med Molde ut 2017.

Mohamed Elyounoussi
Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Siste video/lyd

Sterk auke i transporten av gass med tankbil på strekninga Aure-Kristiansund gjer at ferjepassasjerane ikkje lenger stoler på at dei kjem fram når dei skal. Ordføraren i Aure gir fylkeskommunen skulda.
Far og son måtte begge hoppe på sjøen då ein fritidsbåt starta å brenne utenfor Alnes i Giske i dag tidleg. Politiet skryt av måten dei handla på.
I Molde fryktar trafikantar kaotiske forhold når Frænavegen i dag vart stengt for 6 veker. Årsaka til stenginga er at gamle vassrøyr må skiftast ut. Vegen er gjennomfartsåra til Molde og ein av dei mest trafikkerte.