NRK Meny

Elyounoussi i forhandlinger

Mohamed Elyounoussi skal være på vei til den sveitsiske storklubben Basel. Det skriver Romsdals Budstikke mandag. 21-åringen skal være i forhandlinger med Basel etter at han takket nei til en rekke tilbud fra utlandet det siste året. Dersom han signerer for sveitserne blir han lagkamerat med en av Islands EM-helter og tidligere Bodø/Glimt- og Viking-spiller Birkir Bjarnason. Elyounoussi kom til Molde før 2014-sesongen. Da ble han Moldes toppscorer med 13 mål i eliteserien. I fjor scoret han 12 ganger. Så langt denne sesongen har han fem nettkjenninger. 21-åringen har kontrakt med Molde ut 2017.

Mohamed Elyounoussi
Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.