Hopp til innhold

Dyttet badestamp på sjøen

Mann prøvde å løpe fra politiet etter å ha blitt tatt med buksa nede, klammerier på utesteder og en badestamp måtte fortøyes hos politiet. Dette er nattens hendelser.

Illustrasjonsbilde politi

LOGG: Politiet har håndtert mange berusede personer i løpet av natten. I Molde var det noen som fant ut at de ville dytte en badestamp på sjøen.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

På lørdag formiddag ble en bil med tilhenger stoppet av politiet ved Molde fergekai. På tilhengeren var det en stor badestamp. Politiet så på dette som en fare for trafikken, og bilføreren fra Sunnmøre fikk ikke kjøre videre med tilhengeren.

Nå ligger badestampen i sjøen, fortøyd hos politiet i Molde.

Ble dyttet i sjøen

I løpet av natten har noen dyttet badestampen fra hengeren og ut i sjøen. Da politiet kom til stedet var det ingen personer i nærheten.

– Vi fikk hjelp av brannvesenet med å slepe den. Badestampen var for stor og full av vann, så de fikk slept den til oss. Der ligger den fortøyd.

– Den er nå sikret og vi skal kontakte eier om at han kan hente den hos oss, sier politiets operasjonsleder Aron Tonning.

Løp fra politiet

Å bli tatt for å urinere på offentlig sted kan gi deg en heftig bot. Da en person i 20-årene ble tatt på fersk gjerning av politiet i Kristiansund sentrum valgte han å løpe fra stedet, uten hell.

Laster Twitter-innhold

I Ørsta ble fire personer anmeldt for urinering på åpen gate. En annen blir også anmeldt for å nekte å etterkomme politiets pålegg.

På et utested i Sunndalsøra skal en mann i midten av 30-årene ha blitt bortvist etter å ha havnet i klammeri med en kvinne. I Molde ble en mann i 20-årene anmeldt for å ha oppført seg truende mot en kvinne.

– Mannen skal ha hatt en skremmende og plagsom adferd ovenfor kvinnen, forteller Tonning.

Kjørte på parkert bil

I Mauseidvåg i Sula ble en parkert bil påkjørt av en annen bil. De to personene som kjørte bilen bestemte seg for å stikke av fra stedet til fots, men ble raskt sporet opp.

Laster Twitter-innhold