Laster kart, vennligst vent...

Dykkerulykke Ellingsøyfjorden

 • Mann døde etter dykkerulykke

  En mann i 40-åra omkom som følge av skadene han fikk i en dykkerulykke torsdag 28. juni. Mannen dykket i nærheten av Lille Kalvøy i Ellingsøyfjorden da han fikk problem. Det er så langt uklart hva som skjedde. Mannen ble fraktet til sykehus, men døde av skadene fredag.

 • Kritisk for dykker

  Mannen i 40-åra fra Ålesund som ble fraktet til sykehus etter en dykkerulykke i Ellingsøyfjorden, er innlagt med alvorlige skader og tilstanden er kritisk, dette melder Helse Møre og Romsdal. Mannen er nå flyttet til St. Olavs hospital i Trondheim for videre behandling.

 • Skal etterforske dykkarulykke

  Det var ein mann i 40-åra frå Ålesund som blei frakta til sjukehus etter ei dykkarulykke ved Litle Kalvøy i Ellingsøyfjorden tidlegare i kveld. – Mannen dykka åleine, og blei henta i land av personar som var i nærleiken, fortel operasjonsleiar Arild Reite i politiet. Det er så langt uklart kor alvorleg skadd mannen er og kva som var årsaka til at han fekk problem. Politiet har gjennomført vitneavhøyr og undersøkingar på staden. Dei har også undersøkt dykkarutstyret til mannen. Saka blir etterforska.

 • Mann frakta til sjukehus

  Ein mann er frakta til sjukehus etter ei ulykke under dykking ved Lille Kalvøy i Ellingsøyfjorden. Skadeomfang er framleis ukjent. – Patrulje frå politiet jobbar no på staden for å gjennomføre undersøkingar, seier Arild Reite, operasjonsleiar i politiet til NRK.