NRK Meny
Normal

Drømmer om Bayern München

Kjetil Rekdal blir skrytt opp i skyene etter sitt andre cupfinalegull med AaFK. Flere vil ha han som landslagstrener, og han er også høyaktuell for andre toppklubber.

Kjetil Rekdal

– På et eller annet tidspunkt kommer jeg til å forlate Aalesund, sier Kjetil Rekdal.

Foto: Nyhetsspiller / NRK

Kjetil Rekdal tar cupgullet for fjerde gang, på fire forsøk som spiller og trener. Men det er ikke sikkert Rekdal vil juble med Aalesund i åra framover.

– På et eller annet tidspunkt kommer jeg til å forlate Aalesund. Om det blir om 2 år eller 5 år vet jeg ikke, sier Rekdal.

Les også:

Drømmer om Bayern München

Finaletriumfen over Brann smaker godt for Aalesund- fansen. Dagen derpå leker Kjetil Rekdal med tanken om en gong å kunne trene Bayern München.

– Det er en drøm man kan tygge og leve på. Realiteten er nok en annen, for realiteten min er Aalesund. Det er jeg kjempefornøyd med, sier Rekdal.

Se HELE saken her:

Video DRØMMER OM BAYERN Mnchen

Ettertraktet trener

Humøret er på topp i AaFK-leiren, men spørsmålet er om Aalesund kan miste klubbens frontfigur.

– Vi setter oss ned med Kjetil for å høre hva han selv ønsker. Men utgangspunktet er helt klart fordi han har en toårskontrakt som begynner å løpe fra 1 januar 2012, sier klubbdirektør i AaFK Henrik Hoff.

Kjetil Rekdal liker seg på toppen. Og med trofeet på plass i Sunnmørsbyen igjen må klubben regne med at det kan bli konkurranse om treneren.

– Jeg tror Rekdal fortsatt ser på AaFK som en utfordrende klubb. Hvis ikke så hadde han kommet til meg og sagt at vi må finne en løsning, sier Hoff.

Henrik Hoff

Klubbdirektør i AaFK Henrik Hoff sier Rekdal ikke vil forlate AaFK før tidligst om to år.

Foto: Øyvind Berge Sæbjørnsen / NRK

Landslagstrener?

Neglene fikk hard medfart på Ullevaal i går. I dag blir Rekdal av flere sett på som en fremtidig norsk landslagstrener.

– Det er selvfølgelig hyggelig fordi det ikke har vært sånn før. Men å tenke på det før det eventuelt skulle komme en henvendelse blir helt feil, sier Rekdal.