NRK Meny

Diouf-jul i Molde

Mame Biram Diouf reiste utenlands rett fra Cupfinalen. Nå feirer han imildertid jul «hjemme» i Molde, og hilser til fansen.

Mame Biram Diouf

Mame Biram Diouf feirer jul i Molde.

Foto: Arne Flatin / NRK

Artikkelen er flere år gammel.

Han har ikke fått tatt et skikkelig farvel med MFK-supporterne før nå. Men nå har Mame kommet til Molde for å feire jul, før han reiser tilbake til Manchester i romjulen, skriver Molde fotballklubb på sine nettsider

Fikk arbeidstillatelse lille julaften

Lille julaften ble det klart at Diouf har fått godkjent arbeidstillatelsen. Manchester United skriver på sine hjemmesider at arbeidstillatelsen nå er i orden, og at han dermed kan spille kamper for storklubben.

Savner Molde

Til Molde fotballklubb sine nettsider sier Mame Biram Diouf at han savner Molde.

- Jeg savner Molde, og vil hilse til alle og takke for alt. Jeg har hatt det veldig fint i Molde og det er trist å reise. Men "that's life" og det er sånn som skjer, sier han.

- Vanlige folk

Mame Biram Diouf trener med manchester United selv om han ikke har fått arbeidstillatelse ennå. Han tar ikke på veg, selv om det er store verdensstjerner han nå har som arbeidskolleger.

- De er bare vanlige folk, som meg, smiler Mame. Men det er hyggelig å treffe nye folk, sier han i sin julehilsen til folket i Molde.

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.