Dette har skjedd hittil i sykehus-striden

Få full oversikt over sykehus-striden i Nordmøre og Romsdal, og beregn hvor lang tid du kommer til å bruke på å reise til de ulike tomtene.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Tidslinje - sykehussaken» i nytt vindu

Hvor lang tid bruker DU på å kjøre med bil til Hjelset, Astad eller Storbakken? Fyll inn din adresse i feltet under, og klikk «beregn»:

OBS: Får du ikke frem tidsberegningen? Hold inne "Ctrl"-knappen på tastaturet ditt, og rull én gang bakover på musehjulet ditt.

Nå skjer det

Denne uken skal styrene i Helse Møre og Romsdal og Helse Midt-Norge vedta plasseringen av det nye fellessykehuset.

I tidslinjen over kan du gå gjennom de viktigste hendelsene siden fylkestinget vedtok å bygge nytt fellessykehus på Lundavang i Molde i 2001.

Der kan du se hvordan Helse Midt-Norge sitt vedtak om to sykehus i 2004 sto seg da debatten om funksjonsfordeling skapte splid i 2010.

I de medfølgende linkene kan du også lese hvordan helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen brakte romsdalingene og nordmøringene til kokepunktet da hun skar gjennom og stoppet Nye Molde Sykehus det samme året.

Nå er også tidslinjen oppdatert med den siste tids hendelser, der adm. dir. Astrid Eidsvik gikk på dagen, noe som utløste en storm av krav om utsettelser og bråk rundt helseminister Bent Høie sin rolle.