Daniel Berg Hestads siste kamp

Før den store kampen på Aker Stadion i Molde ble Daniel Berg Hestad tildelt Kniksens Ærespris, av sportssjef Jo Bergsvand i Norsk toppfotball.

Berg Hestad fikk hederspris

HYLLES: Daniel Berg Hestad har betydd mye for Molde fotballklubb. På lørdag ble han hyllet på Aker Stadion.

Foto: Tore Ellingseter

– Jeg føler meg selvfølgelig beæret og veldig ydmyk. Jeg er bare en vanlig gutt fra Molde, som har gjort det jeg elsker hele livet, sier Daniel Berg Hestad.

Dette sa Berg Hestad til NRK i går da hele Aker stadion gjorde seg klar for å hedre mannen som har spilt hele 900 kamper for Molde.

Gå til forsiden

Daniel Berg Hestads testimonialkamp på Aker Stadion

Daniel Berg Hestad hyllest

Daniel Berg Hestads testimonialkamp på Aker Stadion

10 bilder

  På lørdag hedret Molde fotballklubb Berg Hestad for hans innsats i klubben. Den tidligere Molde-spilleren fikk tildelt sin egen testimonialkamp, en kamp som arrangeres for en spiller som har betydd mye for en klubb.

  Endte uavgjort

  I denne kampen hadde Berg Hestad valgt ut sine egne spillere og trenerapparat. Laget fikk navnet Berg Hestads All-Stars, og skulle spille mot Solskjærs Molde.

  Etter 91.minutters spill endte det uavgjort, 2-2. Molde-legenden brukte så muligheten til å takke både fotballklubben og supportere.

  – Dette ble akkurat som jeg hadde håpet på. Kampen ble bra og vi kunne scoret flere mål, sa en tydelig rørt Berg Hestad.

  Laster Twitter-innhold

  Kampen endte på stillingen 2-2. Berg Hestads All-Stars: Wolff Eikrem(8), Høiland(48). Molde:Rindarøy(27), Elyounoussi(89).

  Siste video/lyd

  Så til Molde og Ole Gunnar Solskjær som i dag sa nei til å verte landslagssjef. No ønskjer han å føre laget sitt til Meisterligaen...
  Det er stor vekst i salet av lokalmat i butikkane, men dei komande åra skal salet doblast og mat og reiseliv verte mykje større enn i dag. I forkant av matmessa Grune Woche i Berlin er ein stor delegasjon samla for å drøfte dette.
  Styringsgruppa for samanslåing av kommunane Ørskog, Skodje, Sandøy og Ålesund hadde møte i dag i Ørskog. I lunsjen fekk dei ei lita orientering om avisa Bygdebladet, med ei overrasking til slutt.