Daniel Berg Hestads siste kamp

Før den store kampen på Aker Stadion i Molde ble Daniel Berg Hestad tildelt Kniksens Ærespris, av sportssjef Jo Bergsvand i Norsk toppfotball.

Berg Hestad fikk hederspris

HYLLES: Daniel Berg Hestad har betydd mye for Molde fotballklubb. På lørdag ble han hyllet på Aker Stadion.

Foto: Tore Ellingseter

– Jeg føler meg selvfølgelig beæret og veldig ydmyk. Jeg er bare en vanlig gutt fra Molde, som har gjort det jeg elsker hele livet, sier Daniel Berg Hestad.

Dette sa Berg Hestad til NRK i går da hele Aker stadion gjorde seg klar for å hedre mannen som har spilt hele 900 kamper for Molde.

Daniel Berg Hestad hyllest
Foto: Tore Ellingseter

På lørdag hedret Molde fotballklubb Berg Hestad for hans innsats i klubben. Den tidligere Molde-spilleren fikk tildelt sin egen testimonialkamp, en kamp som arrangeres for en spiller som har betydd mye for en klubb.

Endte uavgjort

I denne kampen hadde Berg Hestad valgt ut sine egne spillere og trenerapparat. Laget fikk navnet Berg Hestads All-Stars, og skulle spille mot Solskjærs Molde.

Etter 91.minutters spill endte det uavgjort, 2-2. Molde-legenden brukte så muligheten til å takke både fotballklubben og supportere.

– Dette ble akkurat som jeg hadde håpet på. Kampen ble bra og vi kunne scoret flere mål, sa en tydelig rørt Berg Hestad.

Laster Twitter-innhold

Kampen endte på stillingen 2-2. Berg Hestads All-Stars: Wolff Eikrem(8), Høiland(48). Molde:Rindarøy(27), Elyounoussi(89).