NRK Meny
Normal

Cupfinalesøndag i Bjørnsonhuset

Til moldesupportere som ikke befinner seg i Oslo under søndagens cupfinale vil Bjørnsonhuset i Molde tilby fansen en innholdsrik cupfinalesøndag.

Feiring i Bjørnsonhuset

Slik så det ut da i Bjørnsonhuset i Molde da klubben feiret sitt andre seriemesterskap på rad.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Bjørnsonhuset ved Rica Seilet Hotel vil på søndag tilby finalekampen gratis på storskjerm.

Familiefest

I tillegg til å vise kampen på storskjerm, vil det under finalen bli mulighet for barn å få både gratis pølser og brus. Det er med andre ord en alkoholfri familiefest som blir arrangert i regi av Molde kommune, Istad, Bunnpris, Oskar Sylte, Sparebanken Møre, Romsdals Budstikke og National Oilwell.

Direktør ved Rica Seilet Hotel og Bjørnsonhuset er spent på hvor mange som vil ta turen, siden det er «førstemann til mølla-prinsippet».

– Vi kan ta opptil 1000 mennesker her, så jeg har troen på at vi skal klare å fylle huset. Jeg håper likevel ikke at noen familier må snu i døra på grunn av kapasiteten, sier han.

Jon Arild Birkeland

Direktør ved Rica Seilet Hotel og Bjørnsonhuset Jon Arild Birkeland.

Foto: NRK

Arrangementet starter 12:00 på søndag, og det er også mulighet for å spise middag etter finalen.

Gullfest

Hvis Molde skulle ta cupgull, vil Bjørnsonhuset igjen åpne dørene klokken 20 søndag kveld, og arrangere en lignende fest som i fjor, da Molde tok seriegull. Der vil det være underholdning, og moldespillerne vil komme innom i løpet av kvelden for å feire det eventuelle cupgullet.

– Vi åpner dørene igjen klokka 20 hvis det blir cupgull. Også her er det «førstemann til mølla-prinsippet» som gjelder, men vi får plass til mange supportere i huset, så nå får vi bare håpe på en cupseier, avslutter han.