NRK Meny
Normal

Cupen: Hødd slo Herd 4-0

Hødd er videre i cupen etter å ha vunnet over Herd på bortebane. Laget, som vant cupen i 2012, er nå ett skritt nærmere et nytt cupeventyr.

Created by InfoDispatcher

Laget fra Ulsteinvik slo Herd 4–0 på bortebane. Målscorere: Torbjørn Kallevåg, Sondre Beite, Jesper Törnqvist og Benjamin Kleppe.

Created by InfoDispatcher

Her scorer Hødd det første målet.

Herd hang rimelig godt med i begynnelsen av første omgang. Men etter hvert som kampen skred frem ble divisjonsforskjellen tydeligere.

– Sakte, men sikkert tok vi over kampen. Vi hadde bra kontroll etter at vi scoret det første målet, sier Hødd-trener Sindre Eid til NRK.

Eid sier dette ikke var noen stor kamp fra noen av lagenes side.

Likevel er dette en solid gjennomført kamp av Hødd. Vi slapp Herd lite til, så det var bra. Det SKAL være forskjell på tredje- og førstedivisjon. Samtidig vet vi at cup er cup. Mye kan skje i slike kamper. Men Hødd tok kampen på alvor, og vi gav dem få muligheter.

På tribunene sang supporterklubben «vi er på veg til Ullevaal». Hødd-treneren sier at man mer enn gjerne må synge, men at veien er lang, og cupfinalen spilles et godt stykke ut i november.

Vi skal være med i cupen så lenge som overhodet mulig. Nå er vi ferdige med første hinder. Så får vi se hva som skjer. Det er jo også litt avhengig av oppsett i de første rundene og etter hvert av trekningen, sier Sindre Eid.

Hødd har åpnet godt i OBOS-ligaen. Til helgen venter Bærum. Fra storkampen mot Brann fikk 5 spillere hvile.

Nå får vi noen seriekamper der vi trolig er favoritter. Og vi er i form, og det er bare greit at det nå kommer mange kamper fremover, sier Eid.

Hødd slo Herd 4-0.
Created by InfoDispatcher

Her går Hødd opp til 4–0.

Hødd-trener Sindre Eid om kampen mot Herd i første runde av cupen.

Hødd-trener Sindre Eid etter kampen mot Herd.