Ingen nye eksplosiver funnet

SISTE: Bombegruppa til politiet i Oslo har nå søkt gjennom bygget i Storgata 50 i Molde. Det er ikke fare for flere eksplosjoner, og sperringene fjernes. Det var i dag tidlig at det ble hørt en eksplosjon i bygget.

Bombegruppa i aksjon i Molde

Her er bombegruppa i aksjon i Molde.

Det var i dag tidlig at det ble hørt en eksplosjon i bygget. Det er fremdeles uklart hva som eksploderte i morgentimene i dag. Et stort område av Molde ble avstengt.

Litt før klokka 18.00 ankom to personer fra bombegruppa i Oslo. De har nå tatt seg inn i bygget med verneutstyr, og søk pågår.

Området er fremdeles avsperret, og både brann, politi og ambulansetjeneste er i beredskap på stedet.

Politiet kan nå i kveld ikke si noe om hvor lang tid det vil ta å gjennomsøke bygget, og åpne hele bysentrum for trafikk igjen.

Bombegruppe i Molde

Bombegruppa ankommer Molde.

Foto: Ann Eli Nøsen / NRK

Les også: Rammar all busstrafikk

Les også: Har sperra av et større område

NRK oppdaterer saken

Siste video/lyd

Ein fem år lang krangel etter rehabilitieringa av Freifjordtunnelen, hamnar no i forliksrådet. 
Statens vegvesen meiner ei svakheit i plastduken som ble laga, kan gi ekstrakostnader i hundremillionar-klassen.
Ålesund kommune har kome på kant med delar av kulturlivet i byen. Då det kom fram at mellom andre Matfestivalen ikkje lenger får halde til på sin tradisjonelle plass midt i sentrum - har mange års irritasjon kome til overflata.
Utdanninga for fagarbeidarane i maritim industri kan bli endra. Ei fersk masteroppgåve konkluderer blant anna med at ein må sjå på heile utdanningsløpet - og at haldninga til yrkesfaga må bli betre.