Arne Per har blitt en YouTube-hit med "Fløyta mi"

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fotballdommer og journalist Arne Per Andersen fra Ålesund skulle bare underholde bursdagsgjestene med en sang og en musikkvideo. Nå går "Fløyta mi" verden over.

Arne Per Andersen

Arne Per Andersen har blitt en hit på YouTube etter at musikkvideoen hans har blitt sett av 1,8 millioner.

Musikkvideoen "Fløyta mi" skulle være en intern bursdagsvideo, men går nå som en farsott og har hittil blitt sett av 1,8 millioner på internett.

Da jubilanten Arne Per Andersen skulle ha fest for 130 venner på Fiskerimuseet i Ålesund, var han med på notene og gjorde en egen versjon av Flo Ridas hit "Whistle", som en del av underholdningen.

Festen tar ikke slutt

– Dette er en 40-årsfeiring som aldri ser ut for å ta slutt, ler kompis Pål Bakke.

Han er journalist i TV2 og kompisen til Arne Per Andersen som jobber i Sunnmørsposten. Det var Bakke som stod bak ideen om å la jubilanten være i hovedrollen i en musikkvideo. Han kom over en fengende låt, som fester seg til hjernen.

– Siden Arne Per har vært fotballdommer passet låten veldig bra, forklarer Bakke.

Ble oppdaget av verdensstjerne

Kompisene spilte inn video og nå har en av verdens fremste hip hop artister, RZA, viet tre minutter av showet sitt til Arne Per Andersens musikkvideo. Dermed oppdaget 1,5 millioner seere fotballdommeren og journalisten fra Ålesund. I tillegg har over 300 000 sett filmen på YouTube.

– Arne Per tør snart ikke gå ut lenger. Det har helt tatt av. Jeg har fått rapport om at barna går og nynner sangen i skolegårdene rundt om. Han har også blitt spilt på utesteder, ler Bakke.