NRK Meny

Brølte så høyt av FIFA-spilling at politiet måtte rykke ut

Ei kvinne varslet sent søndag fra om gjentatte brøl i ei sentrumgate i Ålesund.

Fifa 16

Den unge herremannen i Sundgata i Ålesund sentrum påkalte seg politiets oppmerksomhet fordi han brølte så kraftig når han spilte Fifa på Playstation at naboer reagerte

Foto: Electronic Arts

Kvinna som varslet politiet fortalte at hun hadde hørt brøl i flere dager, men nå var hun bekymret og natt til mandag sendte politiet en patrulje til området kvinna bor .

Gledeshyl

Tysk glede og Brasils skuffelse

Det er ikke opplyst hvilke lag mannen spilte mot, men det kan ha vært VM-finalen i 2014, eller var det kanskje et lokaloppgjør mellom AAFK og Molde??

Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

Da politiet kom frem, ble de selv vitne til utbruddene og klarte å lokalisere hvor de kom fra forteller operasjonsleder Jon Bratland.

– Det viste seg at brøla kom fra en ung mann født i 1994 som spilte fotballspillet FIFA på Playstation i ei leilighet ikke langt fra derf kvinna bor. Den unge mannen erkjente at det var han som stod for gledesutbruddene når spenningen toppet seg og han å beherske seg neste gang det blir så spennende at det er helt naturlig å sette inn et gledeshyl, forteller operasjonslederen.

Politifolka på stedet tok løftet til etterretning, så får vi håpe at det ikke skjer igjen så høyt at det skaper oppstyr, sier Jon Bratland .

Laster Twitter-innhold

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.