Brølte så høyt av FIFA-spilling at politiet måtte rykke ut

Ei kvinne varslet sent søndag fra om gjentatte brøl i ei sentrumgate i Ålesund.

Fifa 16

Den unge herremannen i Sundgata i Ålesund sentrum påkalte seg politiets oppmerksomhet fordi han brølte så kraftig når han spilte Fifa på Playstation at naboer reagerte

Foto: Electronic Arts

Kvinna som varslet politiet fortalte at hun hadde hørt brøl i flere dager, men nå var hun bekymret og natt til mandag sendte politiet en patrulje til området kvinna bor .

Gledeshyl

Tysk glede og Brasils skuffelse

Det er ikke opplyst hvilke lag mannen spilte mot, men det kan ha vært VM-finalen i 2014, eller var det kanskje et lokaloppgjør mellom AAFK og Molde??

Foto: ADRIAN DENNIS / Afp

Da politiet kom frem, ble de selv vitne til utbruddene og klarte å lokalisere hvor de kom fra forteller operasjonsleder Jon Bratland.

– Det viste seg at brøla kom fra en ung mann født i 1994 som spilte fotballspillet FIFA på Playstation i ei leilighet ikke langt fra derf kvinna bor. Den unge mannen erkjente at det var han som stod for gledesutbruddene når spenningen toppet seg og han å beherske seg neste gang det blir så spennende at det er helt naturlig å sette inn et gledeshyl, forteller operasjonslederen.

Politifolka på stedet tok løftet til etterretning, så får vi håpe at det ikke skjer igjen så høyt at det skaper oppstyr, sier Jon Bratland .

Laster Twitter-innhold