NRK Meny
Brann i Kristiansund
Foto: Eirik Haukenes / NRK

Brann i plasthall Kristiansund

Oppsummert

Natt til 6.oktober begynte det å brenne i en plasthall på Dale Industripark i Kristiansund. Beboere i området ble bedt om å lukke vinduer, dører og stenge ventilasjon på grunn av en del røykutvikling.

 • Etterforskar brannen

  Brannvesenet avslutta sløkkingsarbeidet på tomta i morgontimane, melder operatørane ved 110-sentralen i Ålesund. No er politiet i gang med etterforsking og har mellom anna hatt teknikarar på staden, fortel Alf Rune Rolland, seksjonsleiar ved etterforskingsavdelinga. Årsaka til brannen er framleis ukjend.

 • Politiet ber folk lukke vinduene

  – Vi har reist rundt og vekket folk for å be de lukke vinduer, dører og ventilasjonsanlegg, sier operasjonsleder i politiet John Bratland.

  Røyken etter brannen i plasthallen i Kristiansund har ifølge politiet gått sørover mot bebyggelsen. Politiet og brannvesenet er på stedet og årsaken til brannen er fortsatt ukjent.

 • Politiet: – Brann i restavfallet

  Det er fortsatt røyk i området rundt Dale Industripark. – Da den første brannbilen kom på stedet, så var det melding om full fyr, men etter hvert viste det seg at det var en del restavfall inne i plasthallen som hadde begynt å brenne, sier operasjonsleder i politiet John Bratland.

  – Brannvesenet må inn i hallen og snu avfallet for det er fortsatt en del ulming og en del røyk, sier Bratland.

 • Brann i plasthall i Kristiansund

  Det har vært brann i en plasthall på Dale Industripark på Nordlandet i Kristiansund i 03-tida i natt. Politi og brannvesen er på stedet. Beboere i området bes lukke vinduer, dører og stenge ventilasjon fordi det er en del røykutvikling.

  Laster Twitter-innhold