NRK Meny
Normal

Brann i hybelhus på Sjøholt

Det var full fyr i bygget som begynte å brenne søndag kveld. Ingen personer ble skadd i brannen. Klokka 20.45 melder 110-sentralen at brannen er slokket.

Brann i hus på Sjøholt

BRANN: Brannen starta i et bygg som tilhører campingplassen. Det er flere hybler i huset.

Foto: Reidar Opsal / Bygdebladet

Politiet rykka ut fra Ålesund like før klokka halv åtte søndag kveld. De fikk melding om at det brant i en bygning i sentrum av Sjøholt i Ørskog.

Brann på Sjøholt

Politiet mistenkte at en person var inne i huset, men røykdykkere fant ingen da de søkte gjennom bygget.

Foto: Reidar Opdal / Bygdebladet

Operasjonsleder Arild Reite forteller at politiet var på stedet klokka 19.50.

Det brant i resepsjonsbygget på Sjøholt camping. Ifølge politiet er det flere hybler i huset. Politiet har fått kontakt med to av personene som bor der.

Ingen i huset

Klokka 19.59 melder brannvesenet at de har kontroll på brannen. Spredningsfaren er minimert og de fortsetter slukningsarbeidet og søk i bygget.

Brannvakta ved 110-sentralen opplyser at det var full fyr i første etasje. De satte inn røykdykkere for å søke gjennom huset, og klokka 20.15 melder politiet på Twitter at det ikke er noen inne.

20.45 melder brannvakta at brannen er slokket og at de lufter røyken ut av huset.

– Brannen starta i en av hybelleilighetene i første etasje. Brannvesenet klarte å begrense skadene ved å holde brannen der. Det er røyk i store deler av huset, men det luftes ut nå, forteller Kjartan Molvær ved 110-sentralen klokka 20.51.

De tre hybelleilighetene er i første etasje, og det er en større leilighet i andre etasje.

Laster Twitter-innhold