NRK Meny
Normal

Blotting og vold

En mann i 30-årene er anmeldt for blotting i Ålesund og flere personer er anmeldt for ordensforstyrrelser i løpet av natten.

Politiillustrasjon
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

– Etter at han ble kastet ut fra et utested i Ålesund sentrum på grunn av beruselse, begynte han å kle av seg utenfor, sier operasjonsleder ved Sunnmøre politidistrikt, Arild Reite.

Han viser til en mann i 30-årene som i natt ble anmeldt for blotting. Mannen skal ha vært svært full, og ifølge Reite er det ikke snakk om at en sedelighetsforbryter er på ferde.

Vold og ordensforstyrrelser

To personer, en mann og en kvinne, ble utsatt for vold ved Statoil-stasjonen i Volda i natt. Politiet vet hvem gjerningsmannen er, og han vil bli anmeldt.

To personer ble også anmeldt for ordensforstyrrelser i sentrum av byen, samt at en mann i 20-årene vil bli anmeldt for urinering på offentlig sted.

Utforkjøring i Fræna

En kvinne i 40-årene er sendt til sykehuset i Molde etter en utforkjøring på fylkesvei 235 i Bud i Fræna kommune. Kvinnen skal ikke ha fått alvorlige skader, og det er ingen mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand.

Operasjonsleder Sigvart Sivertsen melder ellers om en rolig natt på Nordmøre og i Romsdal.