Kvinne (54) utsatt for blotter på trimtur

En kvinne ble utsatt for en blotter da hun var på treningstur i Fagerhaugan i Sunndal.

Laster kart, vennligst vent...

Lars Olav Melkild politibetjent sunndal

Politibetjent i Sunndal, Lars Olav Melkild.

Foto: Jan Erik Vangen

Fagerhaugan, som er et friområde like ved Sunndalsøra sentrum, fikk forrige onsdag besøk av en mannlig blotter. Han skal ha blottet seg for en kvinne i 50-åra mellom klokken 12.00 og 13.00 16. april.

Vitner oppfordres til å ta kontakt

Politibetjent Lars Olav Melkild, som etterforsker saken i Sunndal, forteller at de ser alvorlig på slike hendelser, og de vil nå ha tips fra andre som var på tur i dette området den dagen.

– Vi vet at denne kvinnen så andre i området da hun var der, og det er derfor nærliggende å tro at flere har sett mannen som skal ha blottet seg. Vi oppfordrer folk til å ta kontakt med oss på lensmannskontoret i Sunndal, sier Melkild.

Å vise seg naken offentlig rammes av straffeloven paragraf 201:

  • Den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd på offentlig sted, i nærvær eller overfor noen som ikke har samtykket til det, eller i nærvær av eller overfor barn under 16 år, straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år.

Folk som har oppholdt seg i dette området forrige onsdag, og andre som har opplysninger i saken, oppfordres til å ta kontakt.

Laster Twitter-innhold