NRK Meny
Normal

Vet ikke hvem avdøde i Kristiansund er

Mannen som ble funnet død ved en skrent i Kristiansund søndag morgen skal obduseres i dag. Politiet kjenner fortsatt ikke identiteten til mannen.

Mannen som ble funnet død ved en skrent i Kristiansund søndag morgen skal obduseres i dag. Politiet kjenner fortsatt ikke identiteten til mannen.

Dødsfallet i Kristiansund blir etterforsket som mistenkelig. I dag blir mannen obdusert.

Det var i 10-tiden søndag at mannen ble funnet død ved en skrent i Bjørnehaugsveien på Nordlandet sentrum i Kristiansund. Saken blir etterforsket som et mistenkelig dødsfall, og sent søndag kveld kom Kripos til stedet for å bistå politiet i det tekniske arbeidet.

Obduseres i ettermiddag

– Vi har fortsatt ikke fastslått identiteten til mannen. Derfor kan vi ikke gå ut med verken alder eller statsborgerskap, sier politiadvokat Merethe Falkevik til NRK.

Hun bekrefter at mannen skal obduseres i løpet av ettermiddagen.

Vil ikke ha advokat

En mann ble pågrepet søndag ettermiddag, fordi han skal ha tilknytning til stedet hvor mannen ble funnet død. Han ble senere løslatt, men har status som siktet. Mannen har fått tilbud om advokat, men har takket nei. Politiet arbeider videre for å avklare om han har spilt noen rolle i saken.

Avhører vitner

– Vi avhører i dag vitner og driver etterforsking på stedet, sier Falkevik.

Politiet er interessert i opplysninger om observasjoner i området, særlig fra Nordlandet sentrum i området Dalegata/ Bjørnehaugsveien natt til søndag / søndag morgen.

Kristiansund

Dødsfallet skal ha skjedd på Nordlandet i Kristiansund, slik markeringen på kartet viser

Foto: Google maps