NRK Meny
Normal

Billetter på billigsalg i Molde

Til tross for billige billetter er det labert billettsalg inn mot kveldens mesterligakvalifisering i Molde. – Vi håper publikum vet å sette pris på en slik kamp, sier billettansvarleg i Molde FK, Lars Outzen.

Billettansvarlig Lars Outzen

Billettansvarleg i Molde FK, Lars Outzen frykter publikumssvikt fordi billettene ikke kan kjøpes på nett.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

Billettansvarlig Laurs Outzen innrømmer at billettsalget til Molde FK sitt returmøte med kroatiske Dinamo Zagreb så langt har vært labert. I skrivende stund er under 5000 billetter solgt.

Billettprisene dumpes for å vinne publikum

Av sikkerhetshensyn kan billetter til Moldes hjemmemøte mot Dinamo Zagreb ikke kjøpes på nett.

Foto: Omar Sejnæs / NRK

Outzen mener årsaken er at klubben ikke har lov å legge ut billetter for salg på nettet etter UEFA’s retningslinjer iht. billettsalg på nett.

– Det er to motstridende grupper av Dinamo Zagreb-tilhengere. Den ene beryktede gruppen av tilhengere skal ikke være ønsket av klubben, sier Outzen.

Sikkerhetshensyn

– På den måten håper vi å kunne redusere faren for at uønskede elementer får tilgang til kampen. Manuelt billettkjøp er derfor et sikkerhetshensyn, sier Outzen.

Likevel forventer han med at billettsalget vil ta seg opp utover dagen.

Aker Stadion

Sikkerhet: Molde FK kan ikke selge billetter på nett til kveldens kamp på Aker stadion av sikkerhetshensyn.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

– Vi regner likevel med et trøkk på salg av billetter både her og ved Sport 1 og Mix som hjelper oss med billettsalget til denne kampen, sier Outzen.

Viktig med publikumsstøtte

Outzen omtaler returmøtet mot Dinamo Zagreb som årets kamp. Et oppgjør som betyr mye både økonomisk og sportslig for Molde fotballklubb.

– Det betyr utrolig mye at vi får mye publikum her i kveld. Vi spiller om mye penger og ære. Å kunne spille ute i Europa betyr veldig mye for klubben og det håper vi publikum vet å sette pris på, sier Outzen.

Billigbilletter

Ifølge Outzen skal det ikke være billettprisen som gjør at publikum eventuelt skulle svikte på Aker stadion klokken 19.00 i kveld. De dyreste billettene går for 150 kr.

– Billettene er nesten gratis, så det skal ikke stå på prisen,sier Outzen som forventer rundt 7000 publikummere i kveld.

Skullerud. MFK

– Vi har et veldig godt utgangspunkt til denne kampen, sier Molde-trener Tor-Ole Skullerud om kvelden oppgjør mot Dinamo Zagreb. Om hjemmepublikumet møter opp og støtter laget gjenstår å se.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

Godt utgangspunkt

Moldenserne spilte uavgjort og tok med seg et viktig bortemål til kveldens returoppgjør i tredje kvalifiseringsrunde for mesterligaen.

– Vi har et veldig godt utgangspunkt til denne kampen, sier Molde-trener Tor-Ole Skullerud.