NRK Meny
Normal

Bil selvantente i Vestnes

En mann i 20-årene opplevde at bilen hans tok fyr mens han kjørte i Vestnes i natt. Det har vært flere brannutrykninger i fylket i natt.

Brannbil

UTRYKNING: Det har vært flere utrykninger på brann i fylket i natt.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

Ifølge politiet skal mannen ha forklart at bilen hans begynte å fuske under kjøring rundt klokken 01 natt til fredag. Han skal derfor ha svinget av veien og stoppet bilen like før det tok til å brenne i motorrommet. Brannen skal ha utviklet seg raskt i personbilen.

Utbrent bil

– Sjåføren ble ikke skadet i hendelsen. Det var han selv som fikk tilkalt brannvesenet. Vi vet ennå ikke årsaken til brannen, sier operasjonsleder ved Sunnmøre politidistrikt, Kenneth Sætre.

Vestnes Brannvesen var raskt på stedet og fikk slukket brannen. Politiet kunne ikke si noe om alder og merke på personbilen, men bilen skal være utbrent.

Brannalarm i Langevåg

Det var ikke bare Vestnes Brannvesen som hadde utrykning i natt. Sula Brannvesen rykte ut etter automatisk brannvarsel ved ungdomsskolen i Langevåg. Klokken 02.30 kunne brannvesenet konstatere at varselet kun skyldtes en teknisk feil.

Også Ålesund Brannvesen har vært ute i natt etter en automatisk brannmelding i Borgundveien i Ålesund sentrum. Heller ikke her var det brann.