Bil kjørte inn i et tre på Sunnmøre

En personbil med to kvinner i 20-årene kjørte av veien og inn i et tre i Ørskog kommune. Kvinnene er fraktet til Ålesund sykehus.

Giskemo Ørskog

Politiet fikk natt til lørdag melding om en personbil kjørte av veien ved Giskemo i Ørskog.

Foto: SKJERMDUMP

I 05-tiden natt til lørdag fikk politiet melding om at en personbil hadde kjørt av veien og inn i et tre ved Giskemo i Ørskog kommune på Sunnmøre.

– To kvinner i midten av 20-årene ble kjørt til Ålesund sykehus med ukjent skadeomfang, opplyser operasjonsleder ved Sunnmøre politidistrikt Magne Tjønnøy.

Ålesund sykehus melder til Rbnett i 09-tida at den ene var til undersøkelse, mens den andre slapp fra det med lette skader. Begge pasientene er stabile.

Bilen kjørte ifølge politiet ut i krysset og rett inn i et tre. Bilen har fått store materielle skader. Saken etterforskes av Ålesund politistasjon.

Ingen andre kjøretøy var involvert i ulykka.

Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Svaret på blodprøven er foreløpig ikke klar, melder Sunnmørsposten.

Flere fartskontroller

Politiet på Sunnmøre og brannvesenet rykket også ut etter melding om brann på Leinøy klokka 01.15 natt til lørdag. Det viste seg å være et bål.

Nordmøre og Romsdal politidistrikt rykket ut etter klage på feststøy i Kristiansund og på Aukra natt til lørdag. En mann i 20-årene på festen i Kristiansund ble også anmeldt for besittelse av litt narkotika.

UP gjennomførte i går kveld fartskontroll over Ørskogfjellet fra klokka 20.00 til 22.00. To personer fikk førerkort beslaglagt. Høyeste fart som var målt var 128 km/t i 80 sone. 14 bilførere fikk forenklede forelegg.

Fredag kveld gjennomførte Halsa, Surnadal og Rindal lensmannskontor fartskontroll på E-39, Halsanaustan, i 60-sonen. To personer ble anmeldt for å ha kjørt i 104 og 86 km/t. Ni personer fikk forenklet forelegg.