– Tre av sju besvimte, så «Bieber feveren» er på topp

Emilie fra Ålesund syns det blir trist å reise hjem når hun vet at Justin Bieber fortsatt er i Oslo. I går fikk hun treffe sitt store idol.

Konsert

Emilie og seks andre venninner før gårsdagens konsert på Telenor Arena.

Emilie kom til Oslo tirsdag sammen med seks andre venninner for å dra på Justin Bieber sin konsert på Telenor Arena. En konsert de hadde sett frem til lenge.

Bieber landet på Gardermoen rett etter klokken 17 i går, og ankom Telenor Arena to timer senere for å møte håpefulle fans før han den første av tre konserter.

I tillegg til konsert fikk 100 beliebere møte Justin Bieber på «meet and greet» før konserten i går. En av dem var Emilie. Etter en god del venting, vel å merke.

Kø utenfor Bieber-konsert

Kø utenfor Justin Bieber konserten tirsdag.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

– Etter å ha ventet i tre timer i kø for å komme inn på VIP-området, kom jeg inn og ventet der i en og en halv time. Så fikk vi se en video fra opptredenen til Bieber i Oslo i fjor, før vi måtte vente litt til, forteller hun.

– Ble dyttet ut før jeg fikk gitt en klem

Men så, etter flere timer med venting, fikk hun møte han som får hjertene til unge jenter over hele verden til å banke. Men selve møtet varte ikke lenge.

– Det var utrolig nervepirrende jeg var skikkelig nervøs. Det gikk veldig fort. Jeg ble dyttet inn og fikk tatt et bilde, og da jeg skulle gi han en klem ble jeg dyttet ut igjen av vaktene, så jeg fikk ikke snakket med han. Det var litt skuffende, sier hun til NRK.

– Rakk du å tenke noe?
– Nei, jeg prøvde bare å posere finest mulig på bildet og ikke blinke.

Hvordan bildet ble får hun ikke se før om et par dager. Da havner det på siden Bieberfever.com.

Besvimte under konserten

Justin Bieber

Justin Bieber under konserten tirsdag.

Foto: Åserud, Lise / NTB scanpix

Selve konserten syns derimot ikke Emilie var skuffende.

– Da han begynte å spille begynte jeg å grine og tenkte at jeg nettopp hadde stått ved siden av han tatt bilde med han. Det var helt sykt.

De seks venninnene Emilie reiste sammen med, var også overlykkelig over å se sitt idol. Men for noen tok det overhånd.

– Tre av sju besvimte, så «Bieber-feberen» er på topp. De ble båret ut av sikkerhetsvaktene, og lagt på båre. Etter at de hadde fått i seg vann og hadde kommet til seg selv fikk de gå tilbake til konserten, sier hun.

LES OGSÅ:
Sju fraktet til sykehus

– Vanskelig å forlate Oslo nå

– Jeg hadde billett som gjorde at jeg kunne stå helt fremme og tatt på han, men det var utrolig mye pressing og folk var sterke så man ble bare dyttet fra alle sider.

I kveld reiser Emilie og de seks andre venninnene hjem til Ålesund. Skolen og hverdagen venter. Det er ikke noe hun ser frem til.

– Det blir trist å reise hjem i kveld. Det er vanskelig å forlate Oslo når jeg vet at Justin Bieber er her.