Tøff start på det nye året

Moldes håndballdamer klarte til slutt å sikre uavgjort mot bergenserne i Viking TIF i søndagens kamp. Kampen endte 20-20 etter at de to førstedivisjonslagene hadde fulgt hverandre tett gjennom begge omgangene.

Jevn kamp

Det ble en tett kamp da Molde møtte Viking søndag kveld. Lagene fulgte hverandre nærmest fra mål til mål. Til slutt var det Vilde Nerås som berget uavgjort.

Foto: Eirik Haukenes

Molde har hatt en knallsesong etter fjorårets opprykk, og de spilte seg inn på en solid andreplass på tabellen. Kun slått av Sola. Men i den første kampen i 2015, klarte laget ikke innfri.

- Vi sliter gjennom hele kampen. Spesielt andre omgang sleit vi mye og var langt fra det nivået vi egentlig burde være på. Vi brenner for mange sjanser, og det ødelegger mulighetene til å vinne denne kampen, sier trener Einar Jonsson.

Trener Einar Jonsson

Trener Einar Jonsson

Foto: Eirik Haukenes

Gjestene best i andre omgang

Et fullsatt Idrettens hus forsøkte å heie hjemmelaget frem til seier. Et par minutt før kampslutt, lå Molde under med to mål og lagkaptein Anniken Obaidli kjente presset.

Kaptein Anniken Abaidli

Kaptein Anniken Obaidli

Foto: Eirik Haukenes

- Det var litt skummelt en periode der. Viking er et veldig godt lag, og vi lyktes ikke med mye av det vi vanligvis er veldig gode på.

Til slutt ble det en lob fra Vilde Nerås som berget Molde-damene og trener Jonsson fra tap.

-Vi kan spille bedre enn det vi gjorde i dag. Nå må vi jobbe godt de neste to ukene frem mot neste kamp.

Fortsatt ligger laget på andreplass i tabellen. Fire poeng foran Njård som har en kamp mindre. Verken trener eller kaptein vil spå om hvor på tabellen de befinner seg lenger ut i sesongen, men Obaidli legger ikke skjul på at laget trives med plasseringen.

- Vi hadde jo ingen forventinger til noe som helst da vi rykket opp før årets sesong. Så vi ligger nok veldig godt plassert i forhold til hva vi selv forventet. Men det viser vel bare at hardt arbeid gir resultat.

Tett kamp

Molde sleit med å avslutte angrepene sine mot Viking. Trener Einar Jonsson mener det gjorde at de ikke vant søndagens oppgjør.

Foto: Eirik Haukenes

SISTE FRÅ MØRE OG ROMSDAL

Beklager involvering i forkant av Molde-ordførerens uttalelser